Çözüldü Windows 11 Masaüstünü Göster Butonu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
287
Yer
İstanbul
Windows 10'da fareyi ekranın en sağ altına sürükleyip sol tık yapar yapmaz masaüstü geliyor ama 11'de bu işlev çalışmadı. Sizde durum nedir? Eğer bu özelliği değiştirdilerse Feedback'te çok kötü konuşacağım, böyle bir aptallık olamaz!

Not: İşaretçiyi elle butonun üstüne getirip bende çalışıyor demeyin. Bundan bashetmiyorum! İşaretçiyi görmeden bile ekranın en sağ altına getirip tıklayınca çalışması lazım!

1624953347973.png

Son düzenleme:
Bende çalışıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nasıl çalışıyor abicim? Fare ile üstüne gidip tıklıyorsun. Allah aşkına önce bir yazdığımı oku gözünü seveyim yahu!

Abi tersinden kalktın herhalde?
Evet.
Windows 10'da da tıklıyoruz zaten masaüstüne gitmek için.
Türkçe biliyor musun?
Oraya butonu koymuşlar fakat hitboxunu küçük yapmışlar, normalde en sol alta çekince çalışıyordu fakat şimdi çalışması için fareyi denk getirmek gerekiyor. Windows'ta hala ayarı mevcut.

Eki Görüntüle 1088542
Bunu en iyi cevap seçtim ama yine de emin değilim. Eve geçince deneyeceğim.

Arkadaşlar işaretçiyi butonun üstüne getirmekten bahsetmiyorum! Fareyi, işaretçiyi görmeden bile ekranın en sol altına sürükleyip tıklayınca masaüstü gelmesi lazım! Windows 11'de böyle değil!

@Recep Baltaş 'ın bahsettiği şey atılan videodaki değil. Videoda sadece çizgiye tıklanınca geçilebiliyor. Windows 10'da çizginin sağındaki herhangi bir yere tıklayınca direkt masaüstü açılıyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet.

Türkçe biliyor musun?

Bunu en iyi cevap seçtim ama yine de emin değilim. Eve geçince deneyeceğim.

Arkadaşlar işaretçiyi butonun üstüne getirmekten bahsetmiyorum! Fareyi, işaretçiyi görmeden bile ekranın en sol altına sürükleyip tıklayınca masaüstü gelmesi lazım! Windows 11'de böyle değil!
Aero Peek'ten bahsediyorsun abi sen sanırım. Evet o yok. İşin garip yanı seçeneklerde görünüyor bu özellik ama çalışmıyor.
1624955630937.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı