Windows 11 mavi ekran sorununun sebebi nedir?

İşletim sistemi
Windows 11

Justpub

Hectopat
Minidump Rapor Linki
https://www.dropbox.com/scl/fi/bcalyg6duofc7m9p190xy/Yeni-klas-r.rar?rlkey=t3ga8kvjq58q2z9qcj9uzltzj&st=9hwt2quz&dl=0
RAM
16 3000Mhz
Ekran kartı
6700 XT
Anakart
B450 S2H
İşlemci
R5 3600
Merhaba, gerekli dosyaları ekte paylaşıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Genelde bilgisayar ilk açıldığında karşılaşıyorum ve sürekli olan bir durum değil.
İlk Windows 10 kullanıyorken almaya başladım minidump dosyası oluşmuyordu, format atıp 11'e geçtim bir süre sonra burada da yaşamaya başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemi deneyiminizi kişiselleştirmeye yönelik bir program (TranslucentTB gibi) kullanıyor musunuz?

Tamamdır hocam teşekkürler iki programıda sistemden kaldırıp test edeceğim
Tamamdır. Adımları uyguladığınız için çok teşekkür ederim, sonuçları bizimle paylaşmayı unutmayın lütfen. Bir de görev yöneticisi üzerinden de bu iki programın başlangıçta çalışmamasını sağlayabilir misiniz?

Rica ederim direk kaldırdım uygulamaları garantiye almak istedim kendimi, tabi ki bir hafta kadar deneyip tekrar bilgilendirme yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…