artteach
Hectopat
- RAM
- G.Skill Ripjaws V 16 GB (2x8) 4000 MHz DDR4 CL18
- SSD veya HDD modeli
- NVMe WD Blue SN570 500GB
- Ekran kartı
- Asus Dual RTX 3060 Ti 8 GB OC ekran kartı
- Anakart
- ASUS Prime B660M-K D4
- İşlemci
- intel i5 12400F 2500 MHz
Merhaba, bilgisayarıma Windows 11 kurdum. DDU ile Windows ile kurulan ekran kartı driverını kaldırıp tekrar güncel NVIDIA driverını kurdum. Driverlar güncel memtest ile iki kez taradım temiz görünüyor.
Daha önce bu sistemde kitlenme sorunu yaşadım, uzun süre sorunu çözemedim iki kez servise gitti bilgisayar çözülmedi. En son BIOS'dan Global C-state disable yaptım ve prizin topraklamasını yeniledim, düzeldi. Uzun zamandır kitlenme sorunu yaşamadım, şimdi de yaşamıyorum. Şu an ise oyunlarda ekran donuyor, masaüstüne atıyor 2 saniye sonra mavi ekran veriyor. XMP açık durumda. Yardımcı olursanız sevinirim.
minidump
Daha önce bu sistemde kitlenme sorunu yaşadım, uzun süre sorunu çözemedim iki kez servise gitti bilgisayar çözülmedi. En son BIOS'dan Global C-state disable yaptım ve prizin topraklamasını yeniledim, düzeldi. Uzun zamandır kitlenme sorunu yaşamadım, şimdi de yaşamıyorum. Şu an ise oyunlarda ekran donuyor, masaüstüne atıyor 2 saniye sonra mavi ekran veriyor. XMP açık durumda. Yardımcı olursanız sevinirim.
minidump
Son düzenleyen: Moderatör: