Windows 11 mi 10 mu?

Merhaba arkadaşlar. Elimde 12. nesil i5 işlemci, 16 GB RAM, 3050 ekran kartlı HP Victus var. HP desteği bu PC'nin Windows 11 için yapıldığını belirtti. Fakat tüm gördüğüm yorumlarda Windows 11 hakkında iyi yorum az gibi. Oyun performansı için soruyorum. Windows 11 mi daha iyi Windows 10 mu?
11 bence daha iyi.
 
Windows 11'in görünümünü seviyorum. Daha modern gözüküyor. Tabii hızlı bir SSD'nin de şart olduğunu düşünüyorum. SATA SSD'de bile hızlı çalışmadığına şahit oldum. Şu an M.2 ile kullanıyorum ve memnunum.
 
Arkadaşlar peki oyun performansı için Home ve Pro sürümü hakkında ne diyorsunuz. Herkes Pro sürümünü kullanıyor çoğunlukla.
 
arkadaşlar win11 yüklemiş bulunmaktayım ve yorumumu belirtecek olursam, win10 daha çok akıcıydı. Win11 de uygulamalar geç açılıyor.

arkadaşlar win11 yüklemiş bulunmaktayım ve yorumumu belirtecek olursam, win10 daha çok akıcıydı. Win11 de uygulamalar geç açılıyor.
sanki 500gb ssd ler yavaş kalıyor gibi, en azından 1t olması lazım
 
Son düzenleme:
Evet temiz kurulum yaptım.

Masaüstünde uygulamaların simgeleri gözükmüyor, programların açılış süreleri dikkat çekecek vaziyette uzadı.

Bende Samsung 860 EVO SSD var. Windows 10 çok daha hızlı bu arada net. Pro sürümünü denedim ikisinin de. İleride Samsung 980 Pro NVMe PCI-e 4.0 SSD geçince belki Windows 11 kurarım. Ama çok net Windows 10 çok daha hızlı stabil. Bu arada Home ve Pro olayını araştırdım. Şu an bende Pro kullanıyorum ama sistemi düşük olanlar kesinlikle Home kursun.
 

Geri
Yukarı