Windows 11 mi 10 mu?

Hocam bana sorarsanız W11 hala tam anlamıyla kullanılabilir bir işletim sistemi değildir. Halen daha yabancı forumlarda görüyorum çok fazla kişi oyunlardan atılıyor, oyun açılmıyor, ya da sistem çöküyor vs vs. bende daha geçmedim geçmeyide düşünmüyorum gereğide yok bence Windows 10 çatır çatır kullanılabilir ve W11'den üstün oldugunu düşünüyorum hala.
Bu durumları bir tek ben yaşamadım galiba, sadece opera gx sıkıntı yapmıştı onu da sildim chrome'ye geçtim. Gayet daha güzel ve akıcı bir işletim sistemi bence.
 
Bu durumları bir tek ben yaşamadım galiba, sadece Opera GX sıkıntı yapmıştı onu da sildim Chrome'ye geçtim. Gayet daha güzel ve akıcı bir işletim sistemi bence.

10 kişiden 2'si yaşamaz 8'i yaşar hocam. Umarım ileriki zamanlardada yaşamazsınız.
 
Herkese iyi Sosyaller. Yaklaşık 10 gün sonra bilgisayarım gelecek işletim sistemi olarak Windows 10 mu 11 mi kurmalıyım? Eğer 10 kurarsam ne zaman 11e geçmeliyim?

Sisteminiz muhtemelen güncel özelliklere sahip üst düzey bir sistemdir Windows 11 Kurabilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
 
Windows 11'in ilk çıktığı zaman indirmiştim gayet sorunsuzdu bir şey yoktu. Ve hala kullanıyorum.
 
Windows 11 yerine Windows 10 Home kurun hem bilgisayarı zorlamaz Windows 10 Pro'ya göre daha hafif.

Hocam bence Pro ile Home arasında çok az bir fark var BitLocker ve bazı hizmet farkları mevcut.

O özellikleride Hizmetlerden kapatabiliyorsunuz zaten.

Arkadaşım Home kullanıyor bende Pro kullanıyorum RAM kullanımımız aynı.
 
Bilgi: Şuan desteklenmeyen sistemle Windows 11 Proya geçmiş bulunmaktayım FPS de az düşüş yaşansada kasma donma takılma ve input lag gitti gayet oturmuş bir işletim sistemi Ram tüketimi de Windows 10 la aynı seviyede nerdeyse Windows 10 u yavaşlatmışlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı