Windows 11 Microsoft Edge yüksek işlemci kullanımı

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire R9 380x Nitro Overclocked pentium g4560 16gb asus z170-p anakart
RAM
4 gb
Merhabalar Windows 11 Microsoft Edge de bir video açtığım zaman bilgisayarın içinden geçiyor kullanılamaz hale getiriyor %91 işlemci kullanımına kadar çıktı işaretçi bile kasıyor sebebi nedir çözümü var mıdır?
1650304747450.png

Merhabalar Windows 11 Microsoft Edge de bir video açtığım zaman bilgisayarın içinden geçiyor kullanılamaz hale getiriyor %91 işlemci kullanımına kadar çıktı işaretçi bile kasıyor sebebi nedir çözümü var mıdır?Eki Görüntüle 1364099

4 GB RAM'le Windows 11 kurmanız zaten anormal Win 8.1 gibi bir şeye geçin tavsiyem

YouTube normalde RAM yer. Edge yerine başka bir şey kullanabilirsiniz.

Diğer tarayıcıların tasarımını pek beğenmiyorum.

4 GB RAM'le Windows 11 kurmanız zaten anormal Win 8.1 gibi bir şeye geçin tavsiyem.

Windows kullanımında hiçbir sıkıntı yok akıcı hatta Windows 10'dayken ayarlar uygulaması falan çöküp duruyordu Windows 11 de hiçbir şey yok.

Tasarım için katlanmanız gerek o zaman şu an bende Brave de 13 sekme açık arada YouTube falanda var Discord bile dahil 457 MB.

RAM kullanımı önemli değil RAM kullansa gözünü seveyim zaten ama işlemci kullanıyor işte o sorun.

Diğer tarayıcıların tasarımını pek beğenmiyorum.

Windows kullanımında hiçbir sıkıntı yok akıcı hatta Windows 10'dayken ayarlar uygulaması falan çöküp duruyordu Windows 11 de hiçbir şey yok.

SSD takılıysa 4 daha takın RAM 8 olsun mis gibi kullanırsınız ama HDD takılıysa Windows 8.1 kesinlikle tavsiye ederim Windows 10 ve 11 HDD düşmanı Win 8.1 daha hızlı açılmada olsun dosya taşımadada.
RAM kullanımı önemli değil RAM kullansa gözünü seveyim zaten ama işlemci kullanıyor işte o sorun.

İşlemciniz nedir?

SSD takılıysa 4 daha takın RAM 8 olsun mis gibi kullanırsınız ama HDD takılıysa Windows 8.1 kesinlikle tavsiye ederim Windows 10 ve 11 HDD düşmanı Win 8.1 daha hızlı açılmada olsun dosya taşımadada.

SSD takılı ancak maalesef anakartım Max 4 GB RAM destekliyor 8 GB yapabilsem hiçbir sıkıntım olmayacak zaten.

İşlemciniz nedir?
E6300

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı