Windows 11 kullanıyorum, ana kartım TPM desteklemediğinden ISO dosyasındaki sources klasöründe install.wim dışında her şeyi Windows 10 ISO dosyasındaki dosyalarla değiştirdim. Ve kurdum ancak Microsoft Store ve Microsoft Store uygulamaları açılmıyor. DISM ve SFC yaptım, hala aynı wsreset yaparken bu hatayı verdi.
Elinizde hazır güncel veya değil bir Windows 10 ISO dosyasını indirin. Yoksa buradan indirebilirsiniz. Windows 10'u İndirin Windows 10 ISO dosyasının "sources" klasörünün içerisinde yer alan "install.esd" dosyasını silin ve Windows 11 dosyasının içindeki "install.wim" dosyasını sildiğiniz...
Windows 11 kullanıyorum, ana kartım TPM desteklemediğinden ISO dosyasındaki sources klasöründe install.wim dışında her şeyi Windows 10 ISO dosyasındaki dosyalarla değiştirdim. Ve kurdum ancak Microsoft Store ve Microsoft Store uygulamaları açılmıyor. DISM ve SFC yaptım, hala aynı wsreset yaparken bu hatayı verdi.
Mümkünse PowerShell dosya konumunu söyler misiniz? Başlat menüsünde sağ tıklayamıyorum da.
Hatta gerek kalmadı. Görev yöneticisinden dosya konumunu açtım ve yönetici olarak çalıştırdım.