Windows 11 nasıl aktifleştirilir?

Ucuza alınan her lisans orijinal olmayabiliyor.

Bilindik sitelerden keyler alınabilir, sorun olduğunda hemen yardımcı oluyorlar.

İnternette ucuz lisanslar var. Onlardan alabilirsiniz. saglamlisans.com olabilir. Hakkında olumlu yorumlar var.

Bende buradan Home lisansı almıştım aylar önce, sorunsuz çalıştı.

Son düzenleme:

Microsoft activation script açık kaynak kodlu bir etkinleştirme aracı, GitHub üzerinden ulaşabilirsiniz, HWID yöntemini kullanıyor. HWID donanım kimliğinizdir, donanım kimliğinizi Microsoft sunucularına kaydederek size bir dijital lisans veriyor, ve yasal bir lisansınız olmuş oluyor, bu dijital lisansı anakartınıza kaydediyor ve format atsanız dahi bilgisayarınız otomatik olarak Microsoft tarafından etkinleştiriliyor.

Ben de onu kastediyorum. Ucuza alınan her lisans orijinal olmayabiliyor. Ki orijinal olan ucuz lisanlarda ya toptan alınmış, çalınmış ve ya Windows 7'ye ait lisanlar oluyor. Ben de böyle 100₺'ye Windows 11 Retail lisans aldım ve çalıştı. Biraz şans işi.
Windows 7'ye ait lisanslar en güvenli lisanslardır. Çalışma ihtimalleri %95'tir. Ve yasallardır. Çünkü Windows 7'den 10'a ücretsiz yükseltme sırasında yükseltilmiş anahtarlardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı