Windows 11 nasıl bir işletim sistemi?

Bana kimse yeni bir Windows sürümünün önceki sürümden iyi olduğuna inandıramaz. Bazen her zaman en yenisi en iyisi değildir.

Ama böyle bir ortamda olabilir çünkü çok iyi geliştiriliyor Windows 11.
Insider'daki gelişimler ve çözümler normal sürüme aktarılıyor.

Microsoft genelde bir iyi bir kötü şekilde götürüyor seriyi. İyiliği kötülüğü göreceli tabii ki ama örnek vermek gerekirse;

Windows 98 / SE - İyi
Windows ME - Kötü,
Windows XP - İyi,
Windows Vista - Kötü (SP2 çıkana kadar aşırı kötü performans veriyordu)
Windows 7 - İyi
Windows 8 /8.1 * Kötü (Güncelleme alarak 8.1 olarak düzeltildi, tıpkı Vista'nın sonradan adam olması gibi)
Windows 10 - İyi (Yine güncelleme ile toparladı)
Windows 11 - Ne iyi ne kötü (Olgunlaşması için bir süre daha geçmesi gerekiyor, kimi sorun yaşamazken kimi sorun yaşıyor)

Bu yazdığım sistemler benim bizzat kullandıklarım, o yüzden performansları hakkında yorum yapabilirim sanırım.

Windows 2000 kullanamadın mı çünkü onu ME'den daha iyi bir işletim sistemi diyorlar.
Durum tam bundan ibaret Windows 11 daha bebek bir işletim sistemi bu senenin 2 yarısında ki güncelleme inanılmaz bir patlama yapabilir.
2023 başında Windows 8.1 desteği bitiyor ve 2 rakip kalmış oluyor...

Windows 2000 de kullandım ama çok kısa bir süre için, XP nin makyajsız ve ham hali diyebiliriz.
Ev kullanıcıları için uygun bir işletim sistemi değildi, oyunlarda bayağı sıkıntı çıkarıyordu.

Yeni ve hızlı. Hala Windows 10'un daha iyi olduğunu iddia edenlere acıyorum.
Windows 10 şuan rami fazla kullansa da hala optimize ve Windows 11'e kıyasla daha stabil. Windows 11 daha tam oturmadı. Bende Windows 11'e geçtim ama şuan bir artısını görmedim. Hatta bazı kasmayan oyunlarda bile kasma yapmaya başladı. Güzel gözükmesi stabil olduğunu göstermiyor. 22H2 için bekliyorum. Eğer düzelmez ise Windows 10'a geri geçmeyi düşünüyorum.

Bende kasmalar falan olmuyor Windwos 11 hızlı ve optimize çalışıyor Windows 10'a göre beğenmiyorsan göreceksin Sun Valley 2 yani 22H2 güncellemesinden sonra bya şey değişebilir çünkü Insıderda güncellemeler geliyor ve hata düzeltmeleri ve yeni özelikler normal sürüme getirliyor.
Yani Microsoft şuan Windows 11'le daha çok uğraşıyor.

W11 fanboyları doluşmuş.

Asıl Windows 10 fanboyları doluşmuş biz burada gerçekleri söylüyoruz Windows 11 bebek bir işletim sistemi ama Windows 10'dan daha hızlı ve optimize.
Bende sorunlar yaşadım Windows 11'de ama sıkılmadım çözdüm.

Ben 4 GB ram ile Windows 11 kullanıyorum. Yakın zamanda Ram'i yükseltmeyi düşünüyorum fakat windows 10 boşta %20 civarı kullanırken 11 neden %45 kullanıyor ki? Anlamadığım şey bu.

Haziran ayındaki sızdırılan sürümden beri kullanıyorum. Şans mı desem ne desem bilemedim. Sadece bir kere explorer.exe çökmesi oldu. Başkada bir şey yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…