Ben insider sürümde hiçbir hata almazken nihai sürümde bir sürü hata almaya başladımHaziran ayındaki sızdırılan sürümden beri kullanıyorum. Şans mı desem ne desem bilemedim. Sadece bir kere explorer.exe çökmesi oldu. Başkada bir şey yaşamadım.
Ben insider sürümde hiçbir hata almazken nihai sürümde bir sürü hata almaya başladımHaziran ayındaki sızdırılan sürümden beri kullanıyorum. Şans mı desem ne desem bilemedim. Sadece bir kere explorer.exe çökmesi oldu. Başkada bir şey yaşamadım.
Ben 4 GB RAM ile Windows 11 kullanıyorum. Yakın zamanda RAM'i yükseltmeyi düşünüyorum fakat Windows 10 boşta %20 civarı kullanırken 11 neden %45 kullanıyor ki? Anlamadığım şey bu.
Ben Insider sürümde hiçbir hata almazken nihai sürümde bir sürü hata almaya başladım.
Bunun sebebi yeni eklenen şeyler yüzünden ve görselleştirmeler.Ben 4 GB ram ile Windows 11 kullanıyorum. Yakın zamanda Ram'i yükseltmeyi düşünüyorum fakat windows 10 boşta %20 civarı kullanırken 11 neden %45 kullanıyor ki? Anlamadığım şey bu.
Aynen kardeşim aras kargo aç kapıyı...Bunun sebebi yeni eklenen şeyler yüzünden ve görselleştirmeler.
Hocam bilgiler için teşekkürler öncelikle. Bende Asus K555UB modeli var. i5 6200 U işlemci TPM 2.0 aktif. Rufus ile usb hazırlarken normal olarak hazırladım. Hiç "no tpm no secure boot" seçeneğini kullanmadım. Ocak ayında pc ye dual boot olarak kurdum. Kurulumda hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Güncellemeleri de alıyor. İşlemci desteklemediği halde bana bir engel çıkarmadan sistemi kurdu. Kullanıyoruz, güzel ama gizlenen görev çubuğu yaptığım zaman arkadan chrome açtığımda fareyi tekrar aşağı götürdüğümde arada görev çubuğu gelmiyordu. Bende tekrar normal hale getirdim. Görev çubuğu Win 10 a göre biraz kalın geldi bana ama genel itibariyle güzel bir işletim sistemi bence. İyi sosyaller.USB ile yapabilirseniz daha iyi kurulumu Rufus'tan sistemi desteklemeyenler için no TPM no Secure Boot seçin ve yazdırın Windows 11 ISO'sunu USB'ye.
Hocam bilgiler için teşekkürler öncelikle. Bende Asus K555UB modeli var. i5 6200 U işlemci TPM 2.0 aktif. Rufus ile usb hazırlarken normal olarak hazırladım. Hiç "no tpm no secure boot" seçeneğini kullanmadım. Ocak ayında pc ye dual boot olarak kurdum. Kurulumda hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Güncellemeleri de alıyor. İşlemci desteklemediği halde bana bir engel çıkarmadan sistemi kurdu. Kullanıyoruz, güzel ama gizlenen görev çubuğu yaptığım zaman arkadan chrome açtığımda fareyi tekrar aşağı götürdüğümde arada görev çubuğu gelmiyordu. Bende tekrar normal hale getirdim. Görev çubuğu Win 10 a göre biraz kalın geldi bana ama genel itibariyle güzel bir işletim sistemi bence. İyi sosyaller.
Bende bilmiyorum hocam direkt olarak kurdu. İsterseniz hemen denemelik bir format atayım video olarak paylaşayım size.Işlemci kaldırmadan nasıl kurdunuz ?
Siz ne ne demek istiyorsunuz ben orda sadece 4 gb ram ile neden yüksek ram kullandığını söyledim ve bunun için dalga geçmeye laf atmaya ne gerek var? Tabiki 22h2 gelince bir çok hata giderilicek ama sizin sisteminiz çok iyiyse bunun için insanlara laf atıp dalga geçmeye hakkınız yok mesajınızı şikayet ediyorumAynen kardeşim aras kargo aç kapıyı...
Lütfen atar mısınız ?Bende bilmiyorum hocam direkt olarak kurdu. İsterseniz hemen denemelik bir format atayım video olarak paylaşayım size.
Hocam videoyu çekip drive a atıp link paylaşacağım. Biraz vakit alabilir.Lütfen atar mısınız ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.