Windows 11 ne zaman düzelecek?

esercim

Hectopat
Bir süre önce masaüstü iyi bir bilgisayarımda deneyim amaçlı Windows 11 kullandım 1-2 hafta. Ardından asla kullanmamak üzere Windows 10'a geçiş yapmıştım.
Şu an yeni nesil dizüstü cihazımın sadece Windows 11 desteklediği için kullanmak zorunda kalıyorum. Her adımda hata var, yavaşlıklar var ve anlık donmalar var. Bu arada cihazla alakalı bir durum değil benzer özelliklerde arkadaşımın cihazında da aynı sorunlar mevcut.
Ne zaman düzelecek bu Windows 11?
Güncelleme: 2 saattir güncelleme bugda kaldı %25'ten ilerisine geçmiyor :D

grks.png

Konu açılana kadar halen güncelleme iptal edilemedi 30 dakikada :D

grks2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süre önce masaüstü iyi bir bilgisayarımda deneyim amaçlı Windows 11 kullandım 1-2 hafta. Ardından asla kullanmamak üzere Windows 10'a geçiş yapmıştım.
Şu an yeni nesil dizüstü cihazımın sadece Windows 11 desteklediği için kullanmak zorunda kalıyorum. Her adımda hata var, yavaşlıklar var ve anlık donmalar var. Bu arada cihazla alakalı bir durum değil benzer özelliklerde arkadaşımın cihazında da aynı sorunlar mevcut.
Ne zaman düzelecek bu Windows 11?
Güncelleme: 2 saattir güncelleme bugda kaldı %25'ten ilerisine geçmiyor :D

Eki Görüntüle 2220969

Konu açılana kadar halen güncelleme iptal edilemedi 30 dakikada :D

Eki Görüntüle 2221009
Yani evet hatalar bilinen bir durum ancak ben sahsen hic problem ile karsilasmadim simdiye kadar W11 ile alakali. 1 kere yan yana pencere hata vermisti o da basit bir gorunum hatasi idi tikladim duzeldi.
1 yildir sorunsuz kullaniyorum.

Win11'i ilk çıktığından beridir i5 7200U işlemcili neredeyse 10 yıllık cihazımda kullanmaya devam ediyorum. Hiç sorun yaşamadım. Windows 11 gayet de güzel bir OS oldu. Gelişmeye de devam ediyor.

Sizin işletim sisteminizde configuration anlamında bir probleminiz var gibi geldi bana.

Windows 11'i ilk çıktığından beridir i5 7200U işlemcili neredeyse 10 yıllık cihazımda kullanmaya devam ediyorum. Hiç sorun yaşamadım. Windows 11 gayet de güzel bir OS oldu. Gelişmeye de devam ediyor.

Sizin işletim sisteminizde Configuration anlamında bir probleminiz var gibi geldi bana.

Hocam hadi önceki masaüstünde oldu hadi diyelim yeni dizüstü bilgisayarımda da oldu, arkadaşımda da var tonla sorun.

Hocam hadi önceki masaüstünde oldu hadi diyelim yeni dizüstü bilgisayarımda da oldu, arkadaşımda da var tonla sorun.

Üstad ben defalarca kurdum farklı cihazlara 11. Büyük bir sıkıntı yaşamadım.

Her daim güncellemeler öyle ya da böyle indiler. İptal de etmedim. Kapatmadım da. Default olarak ne varsa o ayarlı. Ellemedim bile.

Kaç sene oldu sorun yaşamadım. Bir kere yaşamıştım o da bir ayarı bozduğumdan. Onu da düzelttikten ve SXS klasörümüydü onu boşaltıp Update DB'yi yeniden güncelleyince düzelmişti. 2-3 senedir formatsız idare ediyorum. Donanımsal sorunlarım var sanırım 10 yıllık notebook'u emekliye ayırma zamanım geldi.

Şu sıralar da büyük bir ikilemdeyim; önce

NOTEBOOK - TABLET arasında kaldım.

Sonra 14" dokunmatik ekran notebook ile güçlü bir ekran kartlı notebook arasında kaldım.

:D

Benim de dizüstü bilgisayarımda sürekli başıma geliyor. Özellikle kilit ekranını geçememe ve görev çubuğunun açılmaması gibi sorunlarla karşılaşıyorum. Düzelmesi için görev yöneticisinden "explorer.exe" uzantısını yeniden başlatmam gerekiyor. Güncellemeleri de yapan birisiyim ancak halen düzelmedi. İkinci bilgisayarımda Windows 10 yüklü ve Windows 11 yüklü olan ana bilgisayarımda olduğu kadar sorun çıkartmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı