Windows 11 neden kullanılıyor?

Yazılımcı olduğum için en son sürüm işletim sistemini kullanmam gerekiyor. Windows 11 e isterseniz makyaj isterseniz başka bişey söyleyin windows 11 arayüzü daha iyi. Benim bilgisayarım da +10 senelik en son crysis 2 çıkarken toplamıştım hiçbir performans kaybı yaşamıyorum.

Ben eski PC alıp 6.1 kernel moduyla Vista kullanmayı düşünüyorum siz ne diyorsunuz?

Tekrar söylüyorum Windows 10 gibi tarihi eser kullanmayın. 11 gibi güncel, modern, yeniliğe açık sistemler kullanın. Milletimiz 10 yıl boyunca XP kullanan millettir. Bu insanlar yüzünden teknoloji durma noktasına geldi.

Benim şahsi fikrim, herkesin ihtiyacına göre Windows sürümü kullanması yönünde. Adam sadece YouTube izliyordur. Haberlere bakıyordur 11'e ne gerek var? Sağlam bir antivirüs ve dikkatli bir kullanım ile Windows 7 bile idare edebilir. Ama mesela Bankacılık işlemleri vardır, önemli şeyler yapıyordur Windows 10'dan daha düşük bir sürüm kullanmaması gerekir bence. Hatta sağlam bir antivirüs ve bilinçli bir kullanım olmadığı sürece, 11 bile tehlikeli bence. Son olarak; benim şahsi kanaatim ve fikrim: Herkesin ihtiyacına göre sürüm kullanması yönünde.
Unutmadan :) bilinçsiz kullanıcıya 11 az bilinçli kullanıcıya 7 fazla ehehe.

Benim şahsi fikrim, herkesin ihtiyacına göre Windows sürümü kullanması yönünde. Adam sadece YouTube izliyordur. Haberlere bakıyordur 11'e ne gerek var? Sağlam bir antivirüs ve dikkatli bir kullanım ile Windows 7 bile idare edebilir. Ama mesela Bankacılık işlemleri vardır, önemli şeyler yapıyordur Windows 10'dan daha düşük bir sürüm kullanmaması gerekir bence. Hatta sağlam bir antivirüs ve bilinçli bir kullanım olmadığı sürece, 11 bile tehlikeli bence. Son olarak; benim şahsi kanaatim ve fikrim: Herkesin ihtiyacına göre sürüm kullanması yönünde.
Unutmadan :) bilinçsiz kullanıcıya 11 az bilinçli kullanıcıya 7 fazla ehehe.
7 artık mezarda yatıyor. Biz 11 diyoruz. Yenilik diyoruz. Siz hala tarihi eser Aero arayüzlü 7 kullan diyorsunuz. Yeniliğe açılın yeniliğe.

Nostalji istersen 8.1'e davet ediyorum seni. Eskiler, eskilerde kaldı. Windows 11 varken 10 bile tarihi eserdir bana göre. Zaten uygulama desteği çekilince dayatmayla 11'e geçeceksiniz. Kendinizi zorlamayın, yeniliğe geçin. Modern sistemler kullanın. Taş devrinden kalma Windows 10 kullanmayın. Windows 10 yarım yamalak bir sistemdir.

Windows 10 desteği bitecek. İleride 12 çıksa 12'ye geçeceksiniz. O zaman 11'de tarihi eser olur. Windows 11'e dayatma ile geçeceksiniz yani nokta.

Yetmiyor mu arkadaşlar Windows 10 size anlayamadım daha fazla CPU ve RAM kullanan bir makyaj işletim sistemini neden kuruyorsunuz ki bilgisayara? Sanal makine deseniz eyvallah da geri kalanı saçmalık arkadaşlar. Biraz daha vakit geçsin öyle kullanın daha yeni AMD'ye Windows 11'i optimize ettiler siz 9 yıllık PC'ye Windows 11 kuracak olmuşsunuz :D.

Moderatör arkadaş başlığı değiştirmiş ama olsun yapacak bir şey yok kolay gelsin hocam.

Ben 2 hafta öncesine kadar Windows 11 kullanıyordum, kullanmaz olaymışım. Her gün bir sorunla uğraşıyordum, oyunlarda habire drop giriyordu. İyi ki 10a geri dönmüşüm.

Windows 11'i desteklemeyen Celeron J1800, Celeron N2940, Xeon E5420, i5 4460S ve destekleyen Ryzen 3600 ve 5300U ile kullandım. Öyle ki ilk 3 sistemde 8 GB RAM olmasına karşılık boşta ortalama 1.9GB RAM kullandı ve herhangi bir performans sorunu yaşamadım. Aksine eski bir sistem bile arayüz konusunda çok daha akıcı ve modern hissettirdi. Bu sizin kesim Windows 10 çıktığında da inatla Windows 7 diyordu, az yeniliğe açık olun dostum. Windows 11'in o kadar kötü olduğunu söylüyorsunuz, üniversitelerin kütüphanelerine gidin ve en çok duyduğunuz sesin Windows 11 açılış sesi olduğunu duyarsınız. Bu kadar mühendis ve mimar adayının hiç mi zekası yok da Windows 11'in bu kadar rezil olduğunu fark edemedi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı