Windows 11 nereden indirilmeli?

Hocam deniyorum fakat Media Creation Tool USB belleğimi görmüyor ne yapmam gerek.

Doğru siteden indirdiğinize emin misiniz hocam? Aşağıda ki linkte yükleme medyası oluşturma kısmından deneyin önce. Bu arada flashınızın da 8 GB veya daha üstü olması gerek. Ayrıca flashınızı bir de biçimlendirip deneyin.

Doğru siteden indirdiğinize emin misiniz hocam? Aşağıda ki linkte yükleme medyası oluşturma kısmından deneyin önce. Bu arada flashınızın da 8 GB veya daha üstü olması gerek. Ayrıca flashınızı bir de biçimlendirip deneyin.

Hocam attığınız siteden indirdim. Flash belleğim 32 GB. Biçimlendirip denemiştim ama olmadı. Akşam bir daha denerim, olmassa manuel olarak kurarım.

Son düzenleme:
Hocam son olarak Windows ISO dosyası 5 GB, Media Creation Tool 4 GB neden böyle? Aklımda soru işareti kaldı da, acaba Media Creation Tool dosyaları eksik mi yazdı ama sanmıyorum.

Sebebini bilemiyorum hocam ama büyük ihtimal sıkıştırma ile alakalı. Bu arada hem Windows 10'u hem de 11'i Media Creation Tool ile yazdırdım herhangi bir sorun olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı