Hocam deniyorum fakat Media Creation Tool USB belleğimi görmüyor ne yapmam gerek.Media Creation Tool'u da kullanabilirsiniz hocam. Direk tek tıkla hem ISO'yu indiriyor hem de flash belleğe yazıyor. Mis gibi de sorunsuz kullanabiliyorsunuz.
Hocam deniyorum fakat Media Creation Tool USB belleğimi görmüyor ne yapmam gerek.Media Creation Tool'u da kullanabilirsiniz hocam. Direk tek tıkla hem ISO'yu indiriyor hem de flash belleğe yazıyor. Mis gibi de sorunsuz kullanabiliyorsunuz.
Hocam deniyorum fakat Media Creation Tool USB belleğimi görmüyor ne yapmam gerek.
Hocam attığınız siteden indirdim. Flash belleğim 32 GB. Biçimlendirip denemiştim ama olmadı. Akşam bir daha denerim, olmassa manuel olarak kurarım.Doğru siteden indirdiğinize emin misiniz hocam? Aşağıda ki linkte yükleme medyası oluşturma kısmından deneyin önce. Bu arada flashınızın da 8 GB veya daha üstü olması gerek. Ayrıca flashınızı bir de biçimlendirip deneyin.
Hocam attığınız siteden indirdim. Flash belleğim 32 GB. Biçimlendirip denemiştim ama olmadı. Akşam bir daha denerim, olmazsa manuel olarak kurarım.
Hocam sorunum çözüldü.İlk defa böyle bir şey ile karşılaştım hocam, garipmiş. Olmazsa Rufus ile deneyin. Gerekli rehberler Technopat YouTube kanalında mevcut zaten.
Hocam sorunum çözüldü.
Kasanın önündeki portlar işe yaramadı. Bende kasanın arka tarafına taktım USB belleği.Ne yaptınız hocam? Merak ettim de.
Hocam Windows'u USB belleğime yazdırdım. Fakat Yerel Disk bölümünde ESD ve Windows BT diye iki boş dosya vardı. Sildim. Sorun olur mu?Ne yaptınız hocam? Merak ettim de.
Kasanın önündeki portlar işe yaramadı. Bende kasanın arka tarafına taktım USB belleği.
Hocam Windows'u USB belleğime yazdırdım. Fakat yerel disk bölümünde esd ve Windows BT diye iki boş dosya vardı. Sildim. Sorun olur mu?
Hocam son olarak Windows İso dosyası 5 GB, Media Creation Tool 4 GB neden böyle? Aklımda soru işareti kaldı da, acaba Media Creation Tool dosyaları eksik mi yazdı ama sanmıyorum.Her iki dosya da Windows Update ile alakalı hocam. Sorun olmaz.
Hocam son olarak Windows ISO dosyası 5 GB, Media Creation Tool 4 GB neden böyle? Aklımda soru işareti kaldı da, acaba Media Creation Tool dosyaları eksik mi yazdı ama sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.