Bilgisayarımda Windows 11'e geçtim NVIDIA'yi güncellemek için sitesine girdim kendi ekran kartımda Windows 11 için sürücü bulunmuyor. Sadece Windows 10 için gözüküyor ne yapmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendiniz sitelerle uğraşmayın zahmetli oluyor indirmek. Windows experience indirip kurun gayet kullanışlı güncelleme işini kolayca yaparsınız.Bilgisayarımda Windows 11'e geçtim NVIDIA'yi güncellemek için sitesine girdim kendi ekran kartımda Windows 11 için sürücü bulunmuyor. Sadece Windows 10 için gözüküyor ne yapmalıyım?
Bilgisayarımda Windows 11'e geçtim NVIDIA'yi güncellemek için sitesine girdim kendi ekran kartımda Windows 11 için sürücü bulunmuyor. Sadece Windows 10 için gözüküyor ne yapmalıyım?
900 serisinin bile Windows 11 sürücüsü var, doğru yere baktıgınıza emin misiniz?
Şu linkten aratın. Ya da yazılımını yükleyip de deneyebilirsiniz.![]()
Driver Details | NVIDIA
Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com
Ekran kartı modeliniz nedir?
920m için yok maalesef tekrar baktım900 serisinin bile win11 sürücüsü var, doğru yere baktıgınıza eminmisiniz?
Şu linkten aratın. Yada yazılımını yükleyip de deneyebilirsiniz.![]()
Driver Details | NVIDIA
Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime>www.nvidia.com
Ekran kartı modeliniz nedir?
920M için 64 Bit standart GeForce Game Ready Sürücüsü | 425.31 | Windows 10 64-bit | NVIDIA920M için yok maalesef tekrar baktım.
çalışmıyor diye bildiğim için 11'i var mı diye sordum ama deneyeceğim yine de.920M için 64 Bit standart GeForce Game Ready Sürücüsü | 425.31 | Windows 10 64-bit | NVIDIA
Windows 11'de çalışır zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.