Windows 11 ön lisans ücret iadesi yapılamıyor

31Yalovalı

Femtopat
Daha fazla  
Mağazadan Windows 11 yüklü bir laptop aldım ama Windows 11 kullanmayacağım ve mcirosoft EULA kullanıcı sözleşemesinde bunu açıkça belirtmiş.
“If you do not accept and comply with these terms, you may not use the software or its features. You may contact the device manufacturer or installer, or your retailer if you purchased the software directly, to determine its return policy and return the software or device for a refund or credit under that policy.”

Bizim ülkede maalesef böyle bir yasal düzenleme olmadığı için parayı direk alamıyorum ve ben de konuyu CİMER'e taşıdım. Mağazadaki yetkiliye söylediğimde ise böyle bir şeyin imkansız olduğunu, hiçbir türlü iade alınamayacağını söyledi. Benim şimdi ne yapmam gerekiyor?

Not: Yanlış anlaşılma olmasın ben cihazı kullanmaya devam edeceğim ama işletim sistemini kullanmak istemiyorum. Cihaz üretcisi: Acer.
Ülkemizde böyle bir yasal düzenlemenin olması lazım aslında,

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllarca forum sitelerinde dolaştım. 1997'den beri bilgisayar kullanıyorum. Hayatımda ilk defa böyle bir isteği olan bir kullanıcı görüyorum. Tarih yazmamıştır böyle bir şey.

Yıllarca forum sitelerinde dolaştım. 1997'den beri bilgisayar kullanıyorum. Hayatımda ilk defa böyle bir isteği olan bir kullanıcı görüyorum. Tarih yazmamıştır böyle bir şey.

Kullanmayacağım Windows'u arkadaşım bu kadar basit. Güncel olarak BTK ve ticaret bakanlığından hala bir cevap gelmedi. Bende cihazı zorla iade ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı