AshleyBenimKarim
Nanopat
Evet şu an her şey hazır sadece üşenmesem uygulamayı yayınlarım![]()
Bence iyice kontrol et sonra yayınla her şeyi ayarla sonra patlamis siteyi düzeltmek zor olur.
Evet şu an her şey hazır sadece üşenmesem uygulamayı yayınlarım![]()
Bence iyice kontrol et sonra yayınla her şeyi ayarla sonra patlamis siteyi düzeltmek zor olur.
Site hiç guven vermiyor. GitHub'dan yayinlarsaniz acik kaynak seklinde daha iyi olabillir.
Viruslu demiyorum sadece kapali kaynak oldugundan dolayi iftira falan da atabilirler viruslu diye. O yuzden duzgun bir lisansla her turlu acik kaynak daha iyi.
Bu arada bende gelistiriciyim, benim yazilimimi incelemek ister misiniz? Reklam olmasin diye paylasmak icin izin istiyorum isterseniz atayim.
Lisanslar bedava.Dediğniizde haklısınız hocam lisans için herhangi bir bütçem yok malsef.
Öncelikle eline sağlık.
Şunları belirteyim:
Yakında Wincore'un makalesini de yapacağım. O, bir C# projesinde lazım olabilecek her şeyi sağlıyor.
- String içerisine Türkçe karakter girebiliyorsun.
- Forms, WPF veya WinUI'a aktarmaya çalış.
- Management sınıfının (+ Win API) gücünü kullan:
Rehber: C#: Lowlevel hook kütüphanesi Winhooks nasıl kullanılır?
Windows'taki user32.dll kütüphanesinden yararlanarak C# ile kernel level hook yapabilmemizi sağlayan Winhook artık public! Bütün eventleri, change'leri ve inputları izleyebilmenin yanında girişleri engellemenizi, kaydetmenizi, özelleştirmenizi, state durumlarını öğrenmenize yarar. Nasıl...www.technopat.net
Ekstra not olarak vereyim: C#'ı para harcamadan kapalı kaynak yapamazsın. Projenin .exe hâlini bulduğum gibi kaynak kodu bir sürü araç verebilir.
Lisanslar bedava.
Aal veya MİT gibi lisanslar fazla fazla var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.