Windows 11 oyun modu nasıl seçilmeli?

AsilLord

Centipat
Katılım
18 Nisan 2021
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Oyun modunda grafiklerin kontrolü Windows 11'de Windows performans modu mu seçilmeli yoksa ekran kartı performans modu mu seçilmeli? Karar Windows işlemcisine mi bırakılmalı yoksa grafik işlemcisine mi?
 
Grafik işlemcisine bırakın bilgisayarınız kasalıysa yüksek performans acmanızı öneririm.
Peki neden grafik işlemcisi?Şöyle ki hem windowsa hemde grafik işlemciyi seçerek denedim oyunu görsellik nasıl olur fps kayda değer bir değişim olur mu diye bariz bir fark göremedim.Belki bilmediğim bazı teknik hususlar vardır anlayamayacağım yada farkedemeyeceğim bu sebeple öğrenmek bilgi sahibi olmak amacı ile konuyu açtım ve soruyorum.
 
Peki neden grafik işlemcisi? Şöyle ki hem Windows'a hem de grafik işlemciyi seçerek denedim oyunu görsellik nasıl olur FPS kayda değer bir değişim olur mu diye bariz bir fark göremedim. Belki bilmediğim bazı teknik hususlar vardır anlayamayacağım ya da farkedemeyeceğim bu sebeple öğrenmek bilgi sahibi olmak amacı ile konuyu açtım ve soruyorum.

Aslında çok şey fark etmiyor sadece grafik kkartın belliyor ama Windows grafik kartından çok billemez bu amaclı dedim iyi günler.
 

Geri
Yukarı