Windows 11 oyun performansı kötü

Laptop daha iyi belki benimkinden ama diğeriyle kıyasladığımızda benimki daha iyi.

Neye kurdun o zaman.

Ya hocam anlamamak için çaba mı gösteriyorsunuz? Masaüstü Windows 10, laptop Windows 10 idi Windows 11 yaptım FPS arttı.

8.1 geri dönün. Eğer güncel istiyorsanız gereksiz izinlernden ayrılmış özel Windows 10 sürümleri deneyin.

Sistem özelliklerine göre Windows 11 de böyle sıkıntılar olması gayet doğal ne bekliyorsun ki yeterli değil zaten.

O sisteme Windows 11 kurmuş kasıyormuş.
Hmmm.
Günlük kullanımda kasıyor demedim oyunda kasıyor dedim.
Arkadaşlar yani benim asıl sorduğum soru şu işletim sistemi ne olursa olsun tam ekran bir oyunu açtığımızda ekran kartını sadece oyun kullanmıyor mu?

O sistemde w11 açabildiğin için şükretmen gerek birde performansı düşük diyorsun. Ben gayet stabil bi şekilde kullanıyorum. Oyun performansı gayet yerinde. Lütfen genelleme yapmayın şu tür konularda.

O sistemde w11 açabildiğin için şükretmen gerek birde performansı düşük diyorsun. Ben gayet stabil bi şekilde kullanıyorum. Oyun performansı gayet yerinde. Lütfen genelleme yapmayın şu tür konularda.
O kadar da değil bence bilgisayarım gayet yeterli ve yetiyor da zaten günlük kullanımda oyunda performansı düşüyordu işlemci kullanımı Wİndows 8.1 ile neredeyse aynıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…