Performans tarafından ne kadar emin olamasamda Windows 10'un tasarımı çok demode geliyor bana.
Tasarım konusunda diyecek söz yok, adamlar yapmış abi.
Performans tarafından ne kadar emin olamasamda Windows 10'un tasarımı çok demode geliyor bana.
Hocam feedback diye arama yerinde aratın sorunu anlatın. Sonraki güncelleme de düzeltirler belki.@Singua Hocam tamam bilgi için teşekkürler
Sırf bu yüzden Windows 11'den soğudum
Bana göre bu kadar BUG bu kadar problemden dolayı bu yüzyılın en kötü versiyonudur Windows 11![]()
Evet bunun gibi ufak tefek problemler var fakat performansa etki etmiyorlar. bu özellikleri kullananlar için dezavantaj tabiki.@Singua Hocam tamam bilgi için teşekkürler
Sırf bu yüzden Windows 11'den soğudum
Bana göre bu kadar BUG bu kadar problemden dolayı bu yüzyılın en kötü versiyonudur Windows 11![]()
@HSENX Linux'a geçtiğim için dediğinizi deneyemem maalesef.
Evet bunun gibi ufak tefek problemler var fakat performansa etki etmiyorlar. Bu özellikleri kullananlar için dezavantaj tabii ki.
Windows 11, Intel tarafında 12. ve 13. nesil işlemcilerde performanslı. AMD tarafını bilmiyorum. 2022 ve sonrasında çıkan bir platformdaysanız Windows 11 kullanın, Windows 10 kullanmanız manasız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.