batuhan3232
Decapat
Oyunlarda acayip takılma ve FPS düşüşü oluyor. Bu ne zaman çıkacak tam olarak her şey düzgün olarak?
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden çıkmadan 11 indiriyorsunuz! 10 gün kaldı resmen lütfen biraz 10 ile devam edin 10'dan başka özelliği yok resmen 11'in!Oyunlarda acayip takılma ve FPS düşüşü oluyor. Bu ne zaman çıkacak tam olarak her şey düzgün olarak?
Neden çıkmadan 11 indiriyorsunuz! 10 gün kaldı resmen lütfen biraz 10 ile devam edin 10'dan başka özelliği yok resmen 11'in!
Resmi olarak 5 Ekim'de çıkacak ve şu an sadece Insider için var hala.Windows 11 Final Sürümü Yayınlandı!
Resmi olarak 5 Ekim'de çıkacak Windows 11 versiyonu, Insider kullanıcıları için yayınlandı. İsteyen Windows 10 içerisinden, isteyen de temiz kurulum için olan. ISO dosyasını indirerek kurabilecek. Kaynak...www.technopat.net
Dün temiz kurulum ile geçtim ve Insider'da değilim. Herhangi bir hata yada ekranda bir sıkıntım olmadı. ISO dosyası ile anahtar veya Insider gibi farklı herhangi bir şeyle de uğraşmadım. Saat 2'de yazdığının üzerine attım konuyu zaten. Şu anki sürüm 5 Ekim'de nihai olacak olana %99.9 yakın. 5 Ekim'de Windows Update'den normal bir güncelleme gibi kurulur zaten.Resmi olarak 5 Ekim'de çıkacak ve şu an sadece Insider için var hala.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.