Windows 11 performans arttırır mı?

Yer
Ankara - Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows 11 ile ilgili birkaç sorum olacak. Şu anda Windows 11 indiriyorum.

Sorularım:

1. Yüklendiğinde oyunlarım, dosyalarım, resimlerim vs. gidecek mi? Gitmezse bunları nerede bulabilirim?

2. Eğer yükleniyorken yüklemekten vazgeçersem nasıl iptal edebilirim?

3. Bilgisayarımın performansı artar mı?

4. Mouse ya da kulaklık gibi aksesuarların sürücülerinde sıkıntı olur mu?

Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    12,6 KB · Görüntüleme: 168
Son düzenleyen: Moderatör:
1- Yükseltme yapacağınız için dosyalarınız korunacaktır.
2- Yüklendikten sonra beğenmezsen Windows 10'a geri dönebilirsiniz.
3- Büyük ihtimal performans artacaktır. Çoğu kişi arttığını söylüyor.
4- Windows 10 sürücüleri Windows 11'de de çalışıyor diye biliyorum.

1- Yükseltme yapacağınız için dosyalarınız korunacaktır.
2- Yüklendikten sonra beğenmezsen Windows 10'a geri dönebilirsiniz.
3- Büyük ihtimal performans artacaktır. Çoğu kişi arttığını söylüyor.
4- Windows 10 sürücüleri Windows 11'de de çalışıyor diye biliyorum.
Teşekkür ederim.
1- Gitmez.
2- Emin değilim.
3- Bunu bilemeyiz. Bir çok faktör var.
4- Bu da tam kesinleşmemiş bir durum ancak aygıt yöneticisinden kontrol edebilirsin.
Teşekkürler.

Windows 11 geçişimde wasteland 3 ve daha ilk çete lideri ile görüşütüğümüz sahne sonrası savaş alanında iken donma vb sorunlar yaşattı neden bilmiyorum. Windows 10 da böyle sorunlar hiç yaşamadım, hala eksileri var diye düşünüyorum tema vs güzel ama acele edip sisteme zarar verecek sorunlara davetiye veya sinir krizi geçirtecek olaylara şahit olmaya gerek yok bence. Şu an büyük bir hata ile uğraşıyorum ve bunun yaşanmasında bu sistem de olan eksikler sebebiyet verdiğine eminim.

1- Gitmez.
2- Emin değilim.
3- Bunu bilemeyiz. Bir çok faktör var.
4- Bu da tam kesinleşmemiş bir durum ancak aygıt yöneticisinden kontrol edebilirsin.
Düzelteyim.
1-Gitmez.
2-Ayarlardan kurtarma bölümünde Geri Dön seçeneği var. 1 hafta içerisinde geri dönebilirsin.
3-Evet artar. Kullanılan yeni CPU önceliklendirme mimarisi ve Fast Theme Accelerator sistemi ile işletim sistemini daha akıcı kullanabilirsin.
4- Windows 11 ile NT versiyonu yine değişmedi. Windows 10 ile tamamen aynı altyapıyı kullanıyor, Windows 10'da çalışan sürücü Windows 11'de de çalışır.

Düzelteyim.
1-gitmez.
2-ayarlardan kurtarma bölümünde geri dön seçeneği var. 1 hafta içerisinde geri dönebilirsin.
3-evet artar. Kullanılan yeni CPU önceliklendirme mimarisi ve Fast theme accelerator sistemi ile işletim sistemini daha akıcı kullanabilirsin.
4- Windows 11 ile NT versiyonu yine değişmedi. Windows 10 ile tamamen aynı altyapıyı kullanıyor, Windows 10'da çalışan sürücü Windows 11'de de çalışır.

Bu Fast theme accelerator sistemi tam olarak nasıl çalışıyor bilgilendirebilir misin rica etsem?

Bu Fast theme accelerator sistemi tam olarak nasıl çalışıyor bilgilendirebilir misin rica etsem?
Windows'u kullanırken azaltılan CPU ve RAM miktarı diyebiliriz. Başlat menüsüne tıkladığınızdaki açılma hızı olsun, sağ tık context menüsünün açılma hızı olsun Widgetların açılma hızı olsun, temanızda kullanabileceğiniz her şey bu yeni gelen teknoloji ile Windows 10'a göre daha hızlı. Bu özellik de Windows'u günlük kullanıma daha uygun hale getiriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı