Windows 11 performans kaybı yaşatır mı?

Hepsi Şurada

Decapat
Daha fazla  
RAM
12GB
SSD veya HDD modeli
HDD ST1000LM035-1RK172
Ekran kartı
NVIDIA Geforce 940MX
İşlemci
Intel i5 7200U
Merhaba bilgisayara Windows 11 yükleyeceğim ama çok daha önce küçük oyunları (Minecraft gibi) oynatmada bayağı performans düşürdü şu an yüklesem performansımı düşürür mü? Sistemimi koydum. Laptop kullanıyorum.

Merhaba bilgisayara Windows 11 yükleyeceğim ama çok daha önce küçük oyunları (Minecraft gibi) oynatmada bayağı performans düşürdü şu an yüklesem performansımı düşürür mü? Sistemimi koydum. Laptop kullanıyorum.

Hocam kurmamanızı tavsiye ederim düşüş olacaktır sıkıntılı bir işletim sistemi.

O işlemci U serisi ve 7. nesil. U serisi düşük güçle ideal işlemci hızı çalıştıran işlemcilere denir Intel tarafında.
Windows 10'un yeni sürümlerinde bile çok iyi çalışmayabilir.
Üstelik HDD kullanıyorsun kardeş.

Hocam Windows 11 stabil değil evet. Örneğin arada sorunsuz oynadığım oyun arada 10 - 15 FPS veriyor ve bu sorun Windows 10'da yoktu. Ama teması vs. güzel diye kullanmaya devam ediyorum. Minecraft'ta falan pek FPS Kayn'ı olacağını zannetmiyorum.

Sisteme göre değişiyor. Aynı sizin sisteminize benzer bir laptopu var kardeşimin. Ekran kartı 920MX onun dışında rami daha fazla diğer her şey aynı. Kardeşimde Windows 10'dan 11'e geçişte Valorant gibi oyunlarda anlık olarak drop oluyordu, masaüstünde kullanımlar vs. artıyordu, ben de onun sistemini Windows 10'a geçirdim tekrardan. Artık eskisi gibi stabil, kısaca geçmenizi önermem. Fakat aksine ben daha iyi bir sistem kullanıyorum ve masaüstü. Bende FPS düşüşü olmadı, aksine arttı. Deneyin isterseniz ama önermem.

Hocam o sistem ile geçmenizi önermiyorum size bir yararı olmayacaktır Windows 11 işletim sistemini daha çok yeni nesil işlemcilere sahip olanlarda avantajları oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı