Çözüldü Windows 11 Pro güncellemesi "0x80073712" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Error: 5 Erişim engellendi dedi hocam bitirdikten sonra.

Yönetici olarak açtınız mı?
Bilgisayarda kaç tane hesap var?
Şu an kullandığınız hesap yönetici mi?

Yönetici hesabı olup olmadığını öğrenmek için aynı şekilde CMD açın ve net user kullanıcıadınız yazın.
Sonra aşağıda yerel grup üyeliği admin yazması gerekiyor.

1741003912376.png

Yönetici olarak açtınız mı?
Bilgisayarda kaç tane hesap var?
Şu an kullandığınız hesap yönetici mi?

Yönetici hesabı olup olmadığını öğrenmek için aynı şekilde CMD açın ve net user kullanıcıadınız yazın.
Sonra aşağıda yerel grup üyeliği admin yazması gerekiyor.

Eki Görüntüle 2436718
Kullanıcı adı bulunamadı diyor hocam. Hesabım yönetici ama onu biliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-03 153304.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-03 153304.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 20

Hesabınızda neden User yetkisi var onu çözemedim. Belki onunla çakışıyor olabilir. Onu kaldırmayı dener misin? "Ayarlar > Hesaplar > Aile > Family Ayarlarını aç" buradan user yetkisini devre dışı bırakmayı dene olmazsa başka yöntem önereceğim.

Hesabınızda neden User yetkisi var onu çözemedim. Belki onunla çakışıyor olabilir. Onu kaldırmayı dener misin? "Ayarlar > Hesaplar > Aile > Family Ayarlarını aç" buradan user yetkisini devre dışı bırakmayı dene olmazsa başka yöntem önereceğim.
Hocam hiç ayar yapılmıyor. Galiba benim hesapta bir problem var şu an CMD net users yazdığımda sadece WDAGUtilityAccount gözüküyor. Benim hesap oluşturmam gerek galiba. Hotmailimle girdim aslında ayarlarda gözüküyor ama anlayamadım.

Hocam hiç ayar yapılmıyor. Galiba benim hesapta bir problem var şu an CMD net users yazdığımda sadece WDAGUtilityAccount gözüküyor. Benim hesap oluşturmam gerek galiba. Hotmailimle girdim aslında ayarlarda gözüküyor ama anlayamadım.

Windows 11'i kurarken internetsiz kurulum mu yaptınız? Yani hesabınızı sonradan mı girdiniz yoksa kurulum aşamasında mı?

Yeni bir hesap açmayı dener misiniz ona admin yetkisi verin. Sonra o hesabı kullanın. Sorun düzelirse eğer ana hesabınızla uğraşırız. Düzelmezse boşuna ana hesapla uğraşmayalım.
Ayarlar > Diğer Kullanıcılar > Başka Kullanıcı Ekleyin diyerek bir hesap ekledim sonra CMD de bir kullanıcı daha gözüktü ama yine aynı durum Admin altında users yazıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı