Windows 11 Pro güvenli bir şekilde nasıl aktifleştirilir?

barisby

Decapat
Daha fazla  
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
1 TB SSD
Ekran kartı
RTX 5060
İşlemci
AMD Ryzen 9 8940HX
Merhaba,
YouTube'da bir hintlinin videosu var. Windows PowerShell'e girip irm getactivatedwin (aralarında nokta var) koduyla Windows aktifleştiriyor.
Eski bilgisayarımda benzer bir yöntem kullanmıştım fakat yeni aldığım bilgisayara illegal bir yöntem kullanmaktan çekiniyorum çünkü çok fazla güvenilir olmadığına dair şeyler okudum. Başka insanların sunucusuna bilgisayarımızı bağladığımız ve istediği her şeyi yapabileceği söylenmiş.

Yeni aldığım bilgisayar ASUS TUF A16 FreeDOS. Windows yükledim fakat ASUS çoğu şeyi yapmama izin vermiyor ve Windows'u etkinleştirmemi istiyor. Klavyenin ışıklarını bile değişemiyorum, Windows ayarlarına yönlendiriliyorum. Office programlarını indiremiyorum, kısacası hiçbir şey yapamıyorum. Windows 11'i etkinleştirmek zorundayım şu an.
1- illegal yollarla ve güvenli bir şekilde bunu halledebilir miyim? Güvenli bir yol varsa söyler misiniz?
2- eğer hayır ise, internette satılan kodlar güvenli midir? Bana güvenilir bir satış yeri önerebilir misiniz?

Bunlar ne kadar güvenli peki? İllegal yöntemler de olduğu gibi herhangi bir risk var mıdır acaba çünkü Windows'un sattıklarına göre %99 ucuz.

Güvenilir 8 yıldır kullanıyorum Windows ofisi orada aldim craked satmiyor sadece Microsoft'un keyleri sana ucuza veriyor yoneticisi ve canli destek çok ilgili 80tlm eksikti kupon verdiler eskiden.

Ben hepsi burada "dzgn gruop" satıcısından satın aldım hiç bir sorun yaşamadım. Mail adresime gönderdiler. Girdim aktifleşti ömürlük. Sevgiler , saygılarla

Çok ucuz fiyatlı yerler gözünüzü korkutmasın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı