Windows 11 Pro hangi lisans anahtarını almalıyım?

IMaster Chief

Kilopat
Daha fazla  
Retail lisans anahtarı almak istiyorum ama bunlardan hangisi Retail bilmiyorum. Açıklamada Ikisine'de Retail yazmışlar fakat diğerinin başlığında Retail (kurumsal) diyor, gerçekten hiçbir şey anlamadım.

Bu ilki
Bu ikincisi

Bunu alıp sorunsuz bir şekilde etkinleştirebilirsiniz. İlla Windows 11 olmasına gerek yok alacağınız lisansın, Windows 10 lisansı ile Windows 11'i çıktığı ilk günden bu yana kullanıyorum.

Retail lisans anahtarı almak istiyorum ama bunlardan hangisi Retail bilmiyorum. Açıklamada ıkisine'de Retail yazmışlar fakat diğerinin başlığında Retail (kurumsal) diyor, gerçekten hiçbir şey anlamadım.

Bu ilki
Bu ikincisi

Hocam, elimde Windows 10 Pro MAK lisans var, isterseniz TeamViewer üzerinden verebilirim.

Hiçbirini...
Çünkü Win 11 lisans anahtarı diye bir lisans anahtarı yok. Size verilecek anahtar Win 7-8-10 anahtarı olacak. Bu sebeple gidip en uygunundan alıp etkinleştirin.

Açıklamaları okuyup içinize sinenden ucuz olandan alın.
Hepsi gerçek etkinleştirme.
Peki buradaki ürünler güvenilir mi?

Biz şirkette 2.sini kullanıyoruz. :D 1.si size yetecektir.
Sanırım 2. Olanı sadece şirketler tercih ediyor demi?
Bunu alıp sorunsuz bir şekilde etkinleştirebilirsiniz. İlla Windows 11 olmasına gerek yok alacağınız lisansın, Windows 10 lisansı ile Windows 11'i çıktığı ilk günden bu yana kullanıyorum.
Windows 10 Lisans alsam olacak yani?
Hocam, elimde Windows 10 Pro MAK lisans var, isterseniz TeamViewer üzerinden verebilirim.
Hocam MAK değil Retail lazım genede teşekkür ederim.

Peki buradaki ürünler güvenilir mi?

Sanırım 2. olanı sadece şirketler tercih ediyor değil mi?

Windows 10 lisans alsam olacak yani?

Hocam MAK değil Retail lazım gene de teşekkür ederim.

Jetlisans'tan almıştım lisansı MAK gelmişti ama Retail olarak değiştirdim hocam 30TL'ye almıştım ben. MAK da öyle elimde kaldı halen 700 falan sayısı var.

Jetlisans'a bir bakın isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı