Windows 11 Pro için key önerisi

372121

Kilopat
Merhaba bugün Windows 11 Pro cihazımı etkinleştirmek için key alacağım.
Bu iki link arasında ki fark ne 2. link Retail mi hangisini alayım?
Diğerin de daha çok yorum var bu iki yerden daha ucuza satan yer var mı?

Bu lisansı alacağım ve bunun orijinal olup olmadığını veya Retail olduğunu nasıl anlarım?
Bu anahtar Windows 11 Pro'da sıkıntı çıkarmaz değil mi?
Bu Retail lisansın bir süre sonra benden gitme ihtimali var mı?
1. link de Retail dememiş hangi sürümdür? Hangisini alayım?
Windows 11 Pro etkinleştirirken sorun çıkmaz değil mi?
Windows 11 tam çıktığın da tekrar satın almam gerekmez değil mi?

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla Windows 10 üzerinden 11'e geçme 2022'de ücretsiz olacak. O zamana kadar Windows 11 ayrı olarak satılacak. Sanırsam.

Hangi sürümü kullanacak isen onu almalısın ben Windows 11 Pro kullancağım mesela Windows 10 Pro key alacağım.
uyarı: Home ile Pro arasında fark vardır.

Şu an da Windows 11 Pro kullanıyorum ve etkinleştirilmemiş etkinledtirmek için alacağım attığım linklerde birinin fiyatı 17 TL diğeri 5 TL hangisini alsam kararsız kaldım.

Pro sürümü ev kullanıcıları için gereksizdir.

1625300313826.png

1625300339202.png

Keyi satın alsam gecemez miyim şu an da Windows 11 Pro kullanıyorum sadece etkinlestirecegim.
Windows 10 keyi ile her türlü ücretsiz 11'geçiş olacak. Benim demek istediğim Home-Pro arasında ev kullanıcılarını mağdur edecek hiçbir şey yok. Yani aradaki fiyat farkı nedir tam bilmiyorum ama Home sürümü ev kullanıcıları için yeterli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı