Windows 11 Pro kaç TL?

Bedavaya kendin de kurabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar kendim uğraşmak istemiyorum belki yanlış bir şey yapabilirim diye korkuyorum konuya pek hakim değilim çünkü. İnternet kafede kurdursam ne kadar veririm? Çok büyük bir miktar para alır mı? Lütfen sadece sorduğum soruyla ilgili cevap verin.

Arkadaşlar kendim uğraşmak istemiyorum belki yanlış bir şey yapabilirim diye korkuyorum konuya pek hakim değilim çünkü. İnternet kafede kurdursam ne kadar veririm? Çok büyük bir miktar para alır mı? Lütfen sadece sorduğum soruyla ilgili cevap verin.
200 üstü bir şey ödersin muhtemelen.

Kendiniz yapsanız Max 100TL'ye mal olacaksa internet kafe en az 200 alır bence. Ama zaten kendiniz yapamayacağınız kadar karışık bir şey değil video izleyerek bile yapabilir hiç hakim olmayan birisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı