Windows 11 Pro nasıl Windows 10 yapılır?

Diasee

Centipat
Daha fazla  
Birkaç gün önce yeni PC aldım, PC Windows 11 Pro ile geldi ama şimdi sürekli Windows'u etkinleştir diyor. Microsoft Store'a yönlendirince Windows 10/11 Pro 9400TL gösteriyor, o kadar para vermek istemiyorum. Windows 10'a nasıl düşüreceğim? Veya bir çözümü var mı?

Birkaç gün önce yeni PC aldım, PC Windows 11 Pro ile geldi ama şimdi sürekli Windows'u etkinleştir diyor. Microsoft Store'a yönlendirince Windows 10/11 Pro 9400TL gösteriyor, o kadar para vermek istemiyorum. Windows 10'a nasıl düşüreceğim? Veya bir çözümü var mı?
PC Windows 11 pro ile geldiyse kendileri kurmuşlardır, windowsun zaten etkin olması gerekiyor, aldığınız yerle iletişime geçin.

Windows 11 etkinleştirmek için ücretsiz ve güvenli yöntemler var YouTube'dan araştırıp yapabilirsin eğer Windows 10'a geçmek istiyorsan bir Windows 10 USB'si hazırlayıp bilgisayara format atmalısın ama unutma Windows 10 yükledikten sonra onu da etkinleştirmen gerekecek (cevap olarak işaretlersen sevinirim)

Merhaba Windows 10'a dusurmek isterseniz ya Microsoft'un sitesine gidip Windows Tool'dan downgrade edebilirsiniz ya da direk format atabilirsin YouTube'da videolar var daha detayli Windows Key'e gelecek olursakta ya Microsoft Store'dan satin alabilirsiniz ya da ucuza satan sitelerden OEM key alabilirsiniz oda sıkıntı cikarmaz iyi gunler :)

Windows 11 kullan Windows 10 geçme.

FreeDOS veya toplama bilgisayarın yanında Windows satın alınmadıysa deneme sürümü yükleyerek gönderilir. Windows satın almayacaksan internette etkinleştirmenin binlerce yolu var. Durumun Windows 10 veya Windows 11 ile alakası yok ikisini de etkinleştirmezsen aynı yazıyı göreceksin ve kısıtlı kullanacaksın.

Yukarıda arkadaşın attığı 249 TL'ye satılan Windows keyininde orijinal olmadığına emin olabilirsin. Ek olarak ev kullanıcısı isen Windows 11 Pro değil Windows 11 Home satın almalısın.

Kontrol ettiğimde orijinal Windows 11 Home versiyonunu 4900 TL'ye satın alabiliyorum. Bunun altına da gerçekten orijinal olarak satın almak zor. 10 TL'ye de key alsan 1000 TL'ye de key alsan durum değişmeyecek.

Güvenilir ve.

FreeDOS veya toplama bilgisayarın yanında Windows satın alınmadıysa deneme sürümü yükleyerek gönderilir. Windows satın almayacaksan internette etkinleştirmenin binlerce yolu var. Durumun Windows 10 veya Windows 11 ile alakası yok ikisini de etkinleştirmezsen aynı yazıyı göreceksin ve kısıtlı kullanacaksın.

Yukarıda arkadaşın attığı 249 TL'ye satılan Windows keyininde orijinal olmadığına emin olabilirsin. Ek olarak ev kullanıcısı isen Windows 11 Pro değil Windows 11 Home satın almalısın.

Kontrol ettiğimde orijinal Windows 11 Home versiyonunu 4900 TL'ye satın alabiliyorum. Bunun altına da gerçekten orijinal olarak satın almak zor. 10 TL'ye de key alsan 1000 TL'ye de key alsan durum değişmeyecek.

Güvenilir orijinal key satıyorlar.

Birşey satın almadan etkinleştirebiliyor muyum şuan Windows 11 Pro'yu?

Güvenilir ve.

Güvenilir orijinal key satıyorlar.

Sen o keyin orijinal olduğuna inanabilirsin ama başkasına önerme çünkü o key orijinal falan değil. Sana buradan bizim bile 5 dakika da 50 tane atabileceğimiz Windows etkinleştirebileceğin standart key onlar. Biri anlamaz alır şirket bilgisayarına kurar şansına bir denetime denk gelir hayatı kayar.

İtopya, vatan veya benzeri yerler zevkine 6500-7000 TL'ye Windows 11 Pro satmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı