Windows 11 Pro oyunlarda sorun çıkartır mı?

tomhardy2022

Hectopat
Daha fazla  
Windows 11, AAA tabanli RDR2 oyunları, Resident Evil serilerini, Uncharted gibi oyunları açar mı? Optimizasyon sorunu var mı acaba? The Last of Us tarzi oyunlarda problem yasar miyim? Windows 10 Pro'da mi kalmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 11 Pro kullanicisiyim, hiçbir sorun yaşamadim. Biraz tercih meselesi. En mükemmelini ariyorsan Windows 10, 11'e kıyasla daha oturmuş bir işletim sistemidir.

Windows 11, AAA tabanli RDR2 oyunları, Resident Evil serilerini, Uncharted gibi oyunları açar mı? Optimizasyon sorunu var mı acaba? The Last of Us tarzi oyunlarda problem yasar miyim? Windows 10 Pro'da mi kalmaliyim?

Windows 11 Home ve Pro sürümünün neredeyse hiçbir farkı yoktur. Sadece güvenlik amaçlı birkaç fark vardır. Oyun için Home sürümünü tercih ederim.

Hayır sorun olmuyor. Çıktığından beri 11 Pro kullanıyorum. Laptopumda da kurulu hatta şimdi. Eski sistemimde de sorun olmuyordu.

Hocam merhaba Acer Aspire 7 A715-42G BIOS guncellemek istiyorum v1.08 v1.10 guncellemek istiyorum ama bir şey olur diye korkudan yapamiyorum.

Windows 11 Home ve Pro sürümünün neredeyse hiçbir farkı yoktur. Sadece güvenlik amaçlı birkaç fark vardır. Oyun için Home sürümünü tercih ederim.

Ben W11 gecis yapsam tekrar key almak zorunda miyim hocam OEM keyim var ama.

Windows 11 Pro eğer iş vs gibi bir şey yapmayacaksanız gereksiz bana göre onun yerine Windows 11 homde kullanabilirsiniz arasında performans farkı yok sadece Pro da olan gereksiz prgoramlar vs yok eğer iş için de kullanıyorsanız gerekli tabii.

Hocam merhaba Acer Aspire 7 A715-42G BIOS guncellemek istiyorum v1.08 v1.10 guncellemek istiyorum ama bir şey olur diye korkudan yapamiyorum.

Ben W11 gecis yapsam tekrar key almak zorunda miyim hocam OEM keyim var ama.
Hayır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı