Windows 11 Pro vs Windows 11 Home

NecroBit

Megapat
Daha fazla  
RAM
16GB
SSD veya HDD modeli
1TB Samsung M2 SSD
Ekran kartı
RTX 3070 Laptop GPU
İşlemci
i7-11800H 2.2Ghz
Selamlar dostlar. İkisini de deneyimledim. Home sürümünün oyunlarda ısrarla daha stabil çalıştığı söyleniyordu fakat iki işletim sistemi sürümü arasında böyle bir farkı gözlemlemedim. Ayrıca pro versiyonu ara yüzdeyken çok daha hızlı ve stabil çalışıyor. Home sürümündeki yer yer kasma ve donma problemlerini pro sürümünde gözlemleyemedim.

Birtakım yorumların aksine (-Arasında Bitlocker'dan başka fark yok, oyunlarda daha iyi performans için home vs. vs.) ben farklı düşünüyorum.

Şu anda home sürümünü kullanıyorum ve format atacağım yakın zamanda. Pro düşünüyorum tekrar fakat sizlerin de yorumlarını merak ettiğim için (en güncel versiyonları ile) benzer tartışma konusunu tekrar açmak istedim. Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz? Benim deneyimlediğim süreci siz de deneyimlediniz mi? Sizler hangisini kullanıyorsunuz ve sebepleri nedir?

Selamlar dostlar. İkisini de deneyimledim. Home sürümünün oyunlarda ısrarla daha stabil çalıştığı söyleniyordu fakat iki işletim sistemi sürümü arasında böyle bir farkı gözlemlemedim. Ayrıca pro versiyonu ara yüzdeyken çok daha hızlı ve stabil çalışıyor. Home sürümündeki yer yer kasma ve donmalara pro sürümünde gözlemleyemedim.

Şu anda home sürümünü kullanıyorum fakat sizlerin de yorumlarını merak ettiğim için (en güncel versiyonları ile) benzer tartışma konusunu tekrar açmak istedim. Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz? Benim deneyimlediğim süreci siz de deneyimlediniz mi? Sizler hangisini kullanıyorsunuz ve sebepleri nedir?
Windows 11 pro.

Selamlar dostlar. İkisini de deneyimledim. Home sürümünün oyunlarda ısrarla daha stabil çalıştığı söyleniyordu fakat iki işletim sistemi sürümü arasında böyle bir farkı gözlemlemedim. Ayrıca pro versiyonu ara yüzdeyken çok daha hızlı ve stabil çalışıyor. Home sürümündeki yer yer kasma ve donma problemlerini pro sürümünde gözlemleyemedim.

Birtakım yorumların aksine (-Arasında Bitlocker'dan başka fark yok, oyunlarda daha iyi performans için home vs. vs.) ben farklı düşünüyorum.

Şu anda home sürümünü kullanıyorum ve format atacağım yakın zamanda. Pro düşünüyorum tekrar fakat sizlerin de yorumlarını merak ettiğim için (en güncel versiyonları ile) benzer tartışma konusunu tekrar açmak istedim. Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz? Benim deneyimlediğim süreci siz de deneyimlediniz mi? Sizler hangisini kullanıyorsunuz ve sebepleri nedir?
Oyun oynayacaksanız Home hatta dil değiştirmeyecekseniz Home Single Language.

Sebeplerini de yazabilirseniz sevinirim dostlar. Bu şekilde biraz şey gibi oluyor:

- Hangi partiye atacaksınız bu seçim?
- A partisine.
- Sebebi nedir efendim?
- İşte, ben yine de A partisine atacağım.
- Evet beyefendi anladım fakat size hangi yönüyle hitap etti?
- Çünkü A partisine...

Oyun oynayacaksanız Home hatta dil değiştirmeyecekseniz Home Single Language.
Pro versiyonunda FPS düşüşü veya drop sorunu gözlemlemedim. Siz böyle bir sorunla karşılaştınız zamanında sanıyorum.

Sebeplerini de yazabilirseniz sevinirim dostlar. Bu şekilde biraz şey gibi oluyor:

- Hangi partiye atacaksınız bu seçim?
- A partisine.
- Sebebi nedir efendim?
- İşte, ben yine de A partisine atacağım.
- Evet beyefendi anladım fakat size hangi yönüyle hitap etti?
- Çünkü A partisine...

Pro versiyonunda FPS düşüşü veya drop sorunu gözlemlemedim. Siz böyle bir sorunla karşılaştınız zamanında sanıyorum.
Pro sürümünde FPS düşüşleri ve bazı özelliklerde bozulmalar ile karşılaştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı