Bugün SağlamLisans'tan 11 Pro OEM aldım ancak etkinleşmedi. Mail ve desteğe yazdım ama onların verdiği cozumler de işe yaramadı, ürün anahtarı çalışmadı diyor.
Eki Görüntüle 2363923
Bir de resimde gördüğünüz gibi böyle bir uyarı var.
Bugün SağlamLisans'tan 11 Pro OEM aldım ancak etkinleşmedi. Mail ve desteğe yazdım ama onların verdiği cozumler de işe yaramadı, ürün anahtarı çalışmadı diyor.
Eki Görüntüle 2363923
Eki Görüntüle 2363923
SağlamLisans desteğe yazın verdiğiniz key çalışmadı deyin ben oradan Windows'um Office'yi Kaspersky oradan aldım Kaspersky hata verdi söyledim 1 yıllık almıştım 2 yıllık key verdiler ara sira olabilir.
İnternetiniz açık değil mi?
Evet acık destege yazdım.
Hocam SağlamLisans kim bilmiyorum ama İtemsatış'tan 20TL'ye alabilirsiniz Windows 11 keyi veya size Home sürümü için lisans vermiş olabilirler.
Şu an Home sürümündeyim galıba önce Pro surumune yukseltıp sonra keyy etkınlestırmem gerek değil mi?
Dönerler yeni key verirler SağlamLisans normalde güvenilir bir site.
Windows 11Pro'ya yukseltme verdiler de yine calısmadı acaba benden kaynaklı bır hata olabılırmı key calısmadı dıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.