Çözüldü Windows 11 Pro'da yerel hesap açma nasıl yapılıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

300319

Zettapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
63
Merhaba. Microsoft hesabı ile oturum açınca masaüstüm OneDrive içinde oluyor. Yani tuhaf bir çakışma gibi bir hata alıyor. Bazen kurarken dosyaları yalnızca bu bilgayarda kaydet ekranı gelmiyor. Direkt olarak çevrimdışı hesap açmanın bir yolu var mı? Ek olarak çevrimdışı hesap açıldığı zaman Windows 11 de hangi özellikleri kullanamıyorum bilgi verebilir misiniz? @Prime777 hocam sizin bilginiz vardır bu konuda.

Çözüm
Format atacaksanız, e-posta girme yerine no@thankyou.com yazıp, şifreyi de rastgele bir şey uydurup ilerlerseniz sizi yerel hesap açma ekranına yönlendirecektir.
Merhaba. Microsoft hesabı ile oturum açınca masaüstüm OneDrive içinde oluyor. Yani tuhaf bir çakışma gibi bir hata alıyor. Bazen kurarken dosyaları yalnızca bu bilgayarda kaydet ekranı gelmiyor. Direkt olarak çevrimdışı hesap açmanın bir yolu var mı? Ek olarak çevrimdışı hesap açıldığı zaman Windows 11 de hangi özellikleri kullanamıyorum bilgi verebilir misiniz? @Prime777 hocam sizin bilginiz vardır bu konuda.
Sorumluluk Kullanıcıya Aittir.
Önce format atarken interneti tamamen kesin ve Oobe'ye kadar gelin. Oobe geldikten sonra direkt olarak Shift+F10 tuşlarına basarak CMD'yi açın. Sonra ise oobe\bypassnro komutunu girip Enter'a basın. Bilgisayar yeniden başlayacaktır. Bundan sonra sistem internet bağlantısını zorunlu kılmamalı. İnternetsiz olarak kurulumu bitirdikten sonra internete bağlanabilirsiniz. Sistem Microsoft hesabı istemeyecektir.

Açar hocam Microsoft hesabı ile kullanmanız daha iyi olacaktır.

Şu açıdan soruyorum, Windows 10'u da ben offline hesap ile kullanıyorum ve yeterli bana verdiği deneyim. Windows 11 de Windows 10'un offline olarak verdiği deneyimi eksiksiz verebilir mi? Bunu sormak istemiştim.

Hocam format mi atacaksınız?

Evet, temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Sistemim yeterli.

Format atacaksanız, e-posta girme yerine no@thankyou.com yazıp, şifreyi de rastgele bir şey uydurup ilerlerseniz sizi yerel hesap açma ekranına yönlendirecektir.

İnternet kablosu takılı bir şekilde yapılabilir değil mi bu işlem?

Ek olarak legal bir yöntem mi bu acaba? Çünkü bu e-posta adresi banlı diye duymuştum.

Anladım. Teşekkür ederim yardımlarınız için. Format attıktan sonra geri dönüş sağlayacağım.

Teşekkür ederim. Sorunsuz bir şekilde Yerel Hesap kurabildim :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı