Windows 11 ReadyBoost pasif gözüküyor

jaydenpoyraz

Hectopat
Selam, ben Windows 11 kullanıcısıyım. ReadyBoost özelliğini açmak istiyorum ama ReadyBoost sekmesi gelmiyor. Ne yapmalıyım?

1644148930813.png

Selam, ben Windows 11 kullanıcısıyım. ReadyBoost özelliğini açmak istiyorum ama ReadyBoost sekmesi gelmiyor. Ne yapmalıyım?

Eki Görüntüle 1297290

Diski biçimlendir dediğinizde dosya sistemi kısmını atar mısınız FAT32 falan yazıyor ya hani o kısmı açıp atın.
ReadyBoost'u FPS attırsın diye açıcaksanız artırmıyor FPS artırıyor hayaline kapılmayın.

CMD'yi açın ve diskpart komutunu girin. list disk diyerek bilgisayarınıza bağlı olan diskleri sıralayın. USB'nizi bulduktan sonra select disk deyin ve disk numarasını girin (örneğin select disk 2) ardından clean deyin, create partition primary komutunu girin ve format fs=ntfs komutunu girin.

CMD'yi açın ve diskpart komutunu girin. list disk diyerek bilgisayarınıza bağlı olan diskleri sıralayın. USB'nizi bulduktan sonra select disk deyin ve disk numarasını girin (örneğin select disk 2) ardından clean deyin, create partition primary komutunu girin ve format fs=ntfs komutunu girin.
şimdi biçimlendiriyor :)
yine giremiyorum diske

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı