jaydenpoyraz
Hectopat
Selam, ben Windows 11 kullanıcısıyım. ReadyBoost özelliğini açmak istiyorum ama ReadyBoost sekmesi gelmiyor. Ne yapmalıyım?
Selam, ben Windows 11 kullanıcısıyım. ReadyBoost özelliğini açmak istiyorum ama ReadyBoost sekmesi gelmiyor. Ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 1297290
Diski biçimlendir dediğinizde dosya sistemi kısmını atar mısınız FAT32 falan yazıyor ya hani o kısmı açıp atın.
ReadyBoost'u FPS attırsın diye açıcaksanız artırmıyor FPS artırıyor hayaline kapılmayın.
NTFS olarak biçimlendirmen gerekli.
tekrar aynı hatayı alıyorumHızlı biçimlendir tikini kaldırıp deneyin. Biraz uzun sürecek.
diskpart komutunu girin. list disk diyerek bilgisayarınıza bağlı olan diskleri sıralayın. USB'nizi bulduktan sonra select disk deyin ve disk numarasını girin (örneğin select disk 2) ardından clean deyin, create partition primary komutunu girin ve format fs=ntfs komutunu girin.şimdi biçimlendiriyorCMD'yi açın vediskpartkomutunu girin.list diskdiyerek bilgisayarınıza bağlı olan diskleri sıralayın. USB'nizi bulduktan sonraselect diskdeyin ve disk numarasını girin (örneğinselect disk 2) ardındancleandeyin,create partition primarykomutunu girin veformat fs=ntfskomutunu girin.
yine giremiyorum diskeCMD'yi açın vediskpartkomutunu girin.list diskdiyerek bilgisayarınıza bağlı olan diskleri sıralayın. USB'nizi bulduktan sonraselect diskdeyin ve disk numarasını girin (örneğinselect disk 2) ardındancleandeyin,create partition primarykomutunu girin veformat fs=ntfskomutunu girin.
CMD'de herhangi bir hata verdi mi?Yine giremiyorum diske
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.