Çözüldü Windows 11 Realtek Audio Console uygulaması açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HopeIess

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bir kaç ay önce windows 10 ile devam ettiğim bilgisayarım da Logitech G332 kulaklıkta sorunum yoktu. Windows 11 yükledikten sonra jak giriş çıkışlarda ilk eklediğim resimdeki hatayı verdi. Microsoft mağazasına giriş yaptığımda uygulama yüklü gibi gözüküyor. İndir dediğimde ise hata veriyor. Verdiği hata 2. resimde ekledim. İnternetten araştırdım her şeyi denedim ama bir türlü beceremiyorum. Asıl sorun şu bilgisayar oyunlarında ses kalitesi değişti ve mikrofondaki sesim asla karşıya gitmiyor ayarlardan hepsini tek tek değiştirdim denedim ama asla düzelmedi. Sorunları gider vs onların hepsini yaptım ama olmuyor. Bilgisayarım Monster Abra A7 V11.2.2 17,3" Oyun Bilgisayarı

Bilgisayarı aldığımda Windows 10 yüklü halde geldi. Sonra güncellemeyle birlikte Windows 11 e döndü. Yardımınızı esirgemeyin..

Dosya Ekleri

• sorun.png
    sorun.png
    8,2 KB · Görüntüleme: 376
  • sorun 2.png
    sorun 2.png
    110,3 KB · Görüntüleme: 292
Çözüm
Sürücüyü ve uygulamayı tamamen kaldırın ve tekrar kurun. Mümkünse Revo Uninstaller ile kaldırın. Bende de başka bir ses sorunu olmuştu. Bazen eski sürücü sürümüne dönmek de çözüm olabiliyor.
Çok sağ olun ikinizden de Allah razı olsun vallahi. Bir şey indirmeyi düşünmüyorum bu saaten sonra şurada iki oyun zevkim vardı aylarca burnumdan geldi bir sorun olursa sizleri gene rahatsız ederim sorun olmazsa sizin için de tabi. tekrardan teşekkür ederim :)
Konu altında yine etiketleyebilirsiniz. Yardımcı olurum. Çözüldüğüne sevindim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı