Çözüldü Windows 11 Release Preview Channel dışında seçilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arıkan Erdem

Hectopat
Windows 10'u lisanslı 64 Bit olarak kullanıyorum. Önceden beta programlarına katılmayı seven ve merak eden birisi olarak Windows 11'i yüklemekte zorluk çekiyorum. Daha önceden Windows Insider Build'e katıldım lakin, Channel seçerken dev Channel'ı seçmemişim. Farklı Microsoft hesaplarıyla tekrar Insider programına katılmayı denedim ancak bu sefer Channel seçtirmedi. İşe yaramayınca Windows 10'u hard diskteki dosyaları korumak şartıyla tekrar yükledim anca bu da işe yaramadı. Nasıl developer Channel'a geçiş yapabilirim? Windows 11'i flash bellek kullanmadan yüklemenin farklı bir yolu var mıdır? (yanımda sadece 4 GB flash bellek var)
Palit RTX 3070 Gaming Pro OC, Ryzen 5 3600X, MSI B350 PC Mate kullanıyorum.

O zaman buradaki makaledeki 3. yöntemi uygulayın. Sonra BIOS'sunuzu UEFI moda alın sonra Secure Boot ile TPM 2.0'ı aktif edin sorununuz çözülecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buradaki metotları yaptım ve oldu

Adamlar benim yap dediğimle aynı şeyi anlatmışlar. Bu arada TPM ve Secure Boot ayarını aktif hale getirdin mi? Eğer getirdiysen artık Windows 11 Insider'ı Windows Insider programı üzerinden kurabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…