Merhaba bugün bilgisayarımı açtığımda sağ altta bulunan Wi-Fi Bluetooth ve benzeri işaretlerinin olmadığını fark ettim. Bilgisayarı yeniden başlattığında önce ekran hafif soluk açılıyor daha sonra renk geliyor fakat bilgisayarı açtığım zaman sağ alt menü yine görünmüyor ve hiçbir türlü Ethernet kablosu da bağlayamıyorum çünkü onu da aktif olarak görmüyor C sürücüsünde Windows logosu da görünmüyor ayarlara girdiğim zaman Windows hesabım da görünmüyor ne yaptıysam düzelmedi en son çare yeniden Windows kuracağım ancak bu işlem zahmetli olduğu için farklı bir yöntemle bu işi çözmek istiyorum. Bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?
Tekrar incelediğim zaman ise sanırım SSD'e SORUNLAR çünkü dosya gezginin üzerinden hiçbir işlem yapamıyorum bilgisayar kısmına tıkladığım zaman Dosya Gezgini direk hata veriyor ve C sürücüsü nde Windows logosu görünmüyor ayarlarda Windows hesabım görünmüyor USB flash bellek taktım belleği açmaya çalıştığım zaman yine hata alıyorum yine Dosya Gezgini kapanıyor yardımcı olur musunuz?
Tekrar incelediğim zaman ise sanırım SSD'e SORUNLAR çünkü dosya gezginin üzerinden hiçbir işlem yapamıyorum bilgisayar kısmına tıkladığım zaman Dosya Gezgini direk hata veriyor ve C sürücüsü nde Windows logosu görünmüyor ayarlarda Windows hesabım görünmüyor USB flash bellek taktım belleği açmaya çalıştığım zaman yine hata alıyorum yine Dosya Gezgini kapanıyor yardımcı olur musunuz?
Dosya Ekleri
Son düzenleme: