XYLON
Kilopat
Windows 11'de sanallaştırma açık gözüküyor Görev Yöneticisi'nde ama burada böyle bir ayar kapalı. Benim için bu açık olması lazım mı? Bilen yazarsa sevinirim.
Sanallaştırma gerektiren bir şey kullanacaksan açacaksın.
Hocam sanallaştırma BlueStacks, GameLoop, Virtual machine gibi emulatörlerin sorunsuz çalışması için gereklidir Hyper-V ve sanallaştırma bunların sorunsuz çalışması için açık olmalı kullanmıyorsanız kapatabilirsiniz.
Hocam ama etkın gozukuyor acmadgım halde oradakı tıkı.
Hocam gorev yonetıcıssınde etkın yazıyor acmadıgım halde o tıkı. Acık mı yanı.
sızde neler acık neyı acmam gerekıyor sızce hyper v kullanmıyorum ssanal makıne platformunu acmam gerekıyor mu sızce ?Orası, BIOS'tan işlemcinin sanallaştırma özelliğinin açık olup olmadığını gösterir. İşlemcinin desteği BIOS'ta açık ama gereken Windows servisleri kapalı sizde.
Sızde neler acık neyı acmam gerekıyor sızce Hyper v kullanmıyorum ssanal makıne platformunu acmam gerekıyor mu sızce?
Sızde neler acık neyı acmam gerekıyor sızce Hyper v kullanmıyorum ssanal makıne platformunu acmam gerekıyor mu sızce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.