Arkadaşlar ben Secure Boot'u açtığım zaman kaydedip çıktığımda bilgisayar tekrar BIOS ekranını açıyor resetten sonra. CSM'i geri açıp Secure Boot'u kapattığımda masaüstüne dönebiliyorum. Windows 10'dayken böyle bir sorun yoktu Valorant'ta. Yardımcı olabilir misiniz?
Eski tip BIOS MBR kurulu Windows 10 sürümünüzü adım adım UEFI GPT yapıyoruz. Technopat'ın UEFI Windows 10 rehberlerinden geç haberdar oldunuz ve bu yüzden
Bir bilgisayarcıya versem yapabilir mi ve yapsa ne kadar ücret tutar? Ya da Windows 10'a döndürsem bir hatayla karşılaşmadan Valorant oynayabilir miyim?
Eski tip BIOS MBR kurulu Windows 10 sürümünüzü adım adım UEFI GPT yapıyoruz. Technopat'ın UEFI Windows 10 rehberlerinden geç haberdar oldunuz ve bu yüzden
Bir bilgisayarcıya versem yapabilir mi ve yapsa ne kadar ücret tutar? Ya da Windows 11'e döndürsem bir hatayla karşılaşmadan Valorant oynayabilir miyim?