Windows 11 sıfırlama nasıl yapılmalı?

blabla12345

Decapat
Daha fazla  
Windows 11'i sıfırlamak istiyorum. Buluttan indirme ve yerel indirme arasındaki fark nedir? Kişisel dosyalarımı ayrı USB'ye aktaracağım zaten ve başka nerele dikkat etmek gerekir?

Sıfırlamaktan kastınız tertemiz bir format mı yoksa dosyaların kalacağı bir işletim sistemi sıfırlaması mı?

Windows 11'i sıfırlamak istiyorum. Buluttan indirme ve yerel indirme arasındaki fark nedir? Kişisel dosyalarımı ayrı USB'ye aktaracağım zaten ve başka nerele dikkat etmek gerekir?
Buluttan indirme Microsoft'un sunucularından Windows'un en güncel sürümünü indirir (Sisteme bağlı değişir) ve bu sürümü kullanarak işletim sisteminizi sıfırlar.

Yerel indirme Mevcut Windows dosyalarını kullanarak sıfırlama işlemini yapar. İşletim sistemi dosyaları, bilgisayarınızda bulunan yedeklerden yeniden yüklenir.

Buluttan indirme Microsoft'un sunucularından Windows'un en güncel sürümünü indirir (sisteme bağlı değişir) ve bu sürümü kullanarak işletim sisteminizi sıfırlar.

Yerel indirme mevcut Windows dosyalarını kullanarak sıfırlama işlemini yapar. İşletim sistemi dosyaları, bilgisayarınızda bulunan yedeklerden yeniden yüklenir.

Eğer ki sisteminizde oluşmuş bir sorundan dolayı sıfırlama düşünüyorsanız buluttan indirmeyi öneririm fakat keyfi bir durum ise yerel indirme yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu deneyin önce: "Sorunları Windows Update ile düzelt".
Benim çok bilgisayarda sorunumu çözdü.

Dosya Ekleri

• 2025-01-28 (1).png
    2025-01-28 (1).png
    31,1 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Buluttan indir kendisi temiz Windows indirip öyle sıfırlasın. 4gb civarı bir şey indiriyor zaten mühim değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı