Windows 11 sıfırlama olmuyor

Niko000

Hectopat
Daha fazla  
Windows 11 kendim format atiyorum USB uzerinden kendi sitesinden ISO ile. Fakat sonradan Windows sifirlama olmuyor. Niye olmadigini bilmiyorum. Hata veriyor. Degisiklikler geri aliniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 aynı bu hatayı alan bir kişi daha vardı sanırım ne yaptığını bilmiyorum ancak bir güvendiğin bilgisayarcıya götürmende fayda var, Windows 10'a geçiş yapabilir o

Şu konudaki videolardan bak bakalım işe yarar mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Değişiklikler geri aliniyor.

Windows'un sıfırlama için ayırdığı bir disk alanı var, eğer o zarar görüyorsa hata verebilir. Modlanmış Windows mu? Modlanmış Windows olunca çoğu özellik siliniyor ya da kapatılıyor.

Windows'un sıfırlama için ayırdığı bir disk alanı var, eğer o zarar görüyorsa hata verebilir. Modlanmış Windows mu? Modlanmış Windows olunca çoğu özellik siliniyor ya da kapatılıyor.

Modlanmis yok. Tamamen Windows sitesindeki ISO dosyasi. Kac defadir yasiyim o bu sorunu. Bilmiyorum Windows 11'den mi kaynaklaniyor ya neden. Pek anlamadim. O disk alanini duzeltmek olmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı