Windows 11 sıfırlaması çok uzun sürüyor

Hamza Aqs

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB DDR5
SSD veya HDD modeli
m2 ssd samsung 980(?)
Ekran kartı
rtx 4060
İşlemci
ryzen5 7500f
Windows 11'i Premiere Pro'da sorun cıkardığı için bulut indirme aracılığıyla sıfırlıyorum fakat neredeyse 2 saat olacak ve daha sıfırlama %16'da bu hızlanır mı?

Windows 11'i Premiere Pro'da sorun cıkardığı için bulut indirme aracılığıyla sıfırlıyorum fakat neredeyse 2 saat olacak ve daha sıfırlama %16'da bu hızlanır mı?

USB ile sıfrılama yapmasdıysan bayağı uzun surer bende USB olmadan yaptım Windows dosyalararı bile zarar gördu temiz format yaptım.

Sıfırlama işlemleri sürekli böyle hocam, bende benzer bir sorun yaşadım, 2 3 saat sıfırlamaya çalışıyordu sonra sıfırliyamiyordu. Bazen 5 6 saat sürdüğünü gördüm.

HDD SSD göre daha yavastır SSD HDD göre daha hızlı çalısır yani tahminen 3.5-4 saat arası sürebilir bu tahminidir artadabilir azaladabilir.

Onu kastetmedim sıfırlama yaptığım PC'de Samsung'un 980 olması lazım bir M.2'si var USB'ye Windows'u kuracağım sistemin diskini sordunuz sandım

HDD SSD göre daha yavastır SSD HDD göre daha hızlı çalısır yani tahminen 3.5-4 saat arası sürebilir bu tahminidir artadabilir azaladabilir.
zamanla hızlanıyomus 4 saatte falan bitti

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı