Windows 11 sistem %100 disk kullanıyor ve reklam sitelerine giriyor

yakmazcan4

Centipat
Daha fazla  
Hepinize merhaba. Bilgisayarımı sıfırladıktan kısa bir zaman sonra aşırı yavaş çalışma, takılmalar yapmaya başladı. Görev Yöneticisi'ni kontrol ettiğimde %100 disk kullanımı olduğunu gördüm.
İlk başta problemin bu olduğunu düşündüm fakat uğraşmama rağmen hala %100 disk kullanımı mevcuttu ve sorun daha da kötüye gidiyor gibiydi, bilgisayar kullanılamayacak hale gelmeye başladı.
Daha sonrasında bilgisayarı açtığımda (10-15 dakikada bile zar zor açılıyor) kendi kendine tarayıcıyı açtığını ve reklam sitelerine girdiğini (ücretsiz telefon kazandınız, hediye kazandınız vb siteler) fark ettim. Emin olmak adına birkaç kez bilgisayarı kapatıp açtım fakat hala aynıydı.
Bilgisayarımdaki sorun nedir teşhis edemedim, ve bilgisayar aşırı derecede kasıyor hiçbir şey yapamıyorum. Çözüm önerileriniz, fikirleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows normal şekilde açılmadığı için tarama yapmayı denedim fakat başaramadım. Güvenli modda başlattım fakat bu sefer de antivirüs açılmadı. Başka bir antivirüs kurulumunu da gerçekleştiremedim (sanırım güvenli modda olduğundan kaynaklı)

Sorun neden kaynaklanmış olabilir veya bir şey bulaştıysa nasıl bulaşmıştır arkadaşlar sizce
İndirdiğiniz bir program, Tıkladığınız bir link

Bilgisayarınıza yanlışlıkla zararlı yazılım indirmiş olabilirsiniz indirilen zararlı yazılımdan dolayı sorunun çıktığını düşünüyorum.
Temiz kurulum yapmak zahmetli değil ama arkadaş zahmetli buluyor ben ondan depolama aygıtını fırlat dedim

İndirdiğiniz bir program, Tıkladığınız bir link

Temiz kurulum yapmak zahmetli değil ama arkadaş zahmetli buluyor ben ondan depolama aygıtını fırlat dedim
Evet normalde zahmetli değil ama sistem biraz eski, yavaş formatlanıyor. Bir de sınavlarım var o yüzden daha kısa sürecek bir çözüm aradım :). Bu gidişle mecburen formatlayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı