Windows 11 sistem açılırken siyah ekranda kalıyor

robinbarnas

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarı alalı birkaç hafta oldu ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım; bilgisayarı başlattıktan sonra ekranda sadece siyah ekran ve dönen mavi bir imleç kalıyor, hiçbir şekilde bir eylemde bulunamıyorum. Birkaç kere bilgisayarı yeniden başlatınca kurtarma ekranı geliyor ancak sorun giderme yapınca hiçbir şey değişmiyor yardım edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Windows 11 kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2025-03-23 saat 16.39.22_281484e7.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-03-23 saat 16.39.22_281484e7.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows bozulmuş, format atmadan düzeltmeniz çok çok zor.

Windows bozulmuş, format atmadan düzeltmeniz çok çok zor.
Düzeltmenin mümkünatı yok mu hiçbir şekilde? Ctrl+Shift+Esc ve Ctrl+Alt+Del kombinasyonlarını da denediğimde hiçbir şekilde ekran değişmiyor. Bir de kurtarma menüsünden güvenli modla başlatmayı seçtim ve bilgisayar başlatılınca şifre ekranı geldi, ardından giriş yapabildim ancak sanırım güvenli moddan kaynaklanan -çözünürlüğün düşmesi gibi- değişiklikler vardı. Bilgisayarı temiz bir biçimde nasıl kullanabilirim?

Merhaba, bilgisayarı alalı birkaç hafta oldu ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım; bilgisayarı başlattıktan sonra ekranda sadece siyah ekran ve dönen mavi bir imleç kalıyor, hiçbir şekilde bir eylemde bulunamıyorum. Birkaç kere bilgisayarı yeniden başlatınca kurtarma ekranı geliyor ancak sorun giderme yapınca hiçbir şey değişmiyor yardım edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Windows 11 kullanıyorum.

Kanka sorunu çözdün mü? Bende de aynı sorun oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı