Mehmet Ö.
Hectopat
- RAM
- Acer Predator 3200MHz CL16 16GB 8x2
- SSD veya HDD modeli
- XPG SX8200 512GB SSD
- Ekran kartı
- RTX 2070 Super
- Anakart
- MSI B550 Tomahawk
- İşlemci
- Ryzen 2700X
Merhaba, ben birkaç gündür bilgisayarımda uygulamaların açılma süreci, genel işletim sistemi kullanımı vb. durumlarda çok ciddi yavaşlamayla karşılaştım. Bilmiyorum son günlerde Windows'a bir güncelleme geldi mi ama eğer geldiyse de sorunun kaynağı o mu yoksa başka bir şeyler mi oluyor öğrenmek için sizlere danışmak istedim. CPU kullanımı ve RAM kullanımı makul sayılabilecek seviyelerin oldukça üzerinde, Görev Yöneticisi'nin bir ekran görüntüsünü paylaştım.
Paylaştığım görselde kullanımlar %40 CPU ve %55 RAM olarak görünüyor ama yer yer ikisinin de %60'ları gördüğü bile oluyor. Genellikle bdservicehost ve altındaki birkaç uygulama fazlasıyla tüketime sahip. BitDefender antivirüsten önce de Kaspersky kullanıyordum ancak onun da buna benzer bir şekilde çok CPU ve RAM kullandığını gördüğüm için BitDefender'a geçmiştim, bunda da aynı durum söz konusu. Yardımcı olabilir misiniz?
Paylaştığım görselde kullanımlar %40 CPU ve %55 RAM olarak görünüyor ama yer yer ikisinin de %60'ları gördüğü bile oluyor. Genellikle bdservicehost ve altındaki birkaç uygulama fazlasıyla tüketime sahip. BitDefender antivirüsten önce de Kaspersky kullanıyordum ancak onun da buna benzer bir şekilde çok CPU ve RAM kullandığını gördüğüm için BitDefender'a geçmiştim, bunda da aynı durum söz konusu. Yardımcı olabilir misiniz?