Glarious0
Hectopat
- Katılım
- 8 Eylül 2021
- Mesajlar
- 1.880
- Çözümler
- 4
Hocam bilmiyorum 512 var diye öyle olacak sanıyorum.SSD'nin boyutu hiç bir zaman 512 GB olmaz.
Hocam bilmiyorum 512 var diye öyle olacak sanıyorum.SSD'nin boyutu hiç bir zaman 512 GB olmaz.
Anladım hocam normalmiş. 465 kuruyor ama 430 kullanılabilir alan yazıyor kalanını kullanamiyormuyum.Konuya bakın.
Çözüldü: 512 GB SSD 465 GB görünüyor
Merhaba, yeni aldığım bilgisayarda 512 GB M.2 SSD'nin sadece 465GB'ı gözüküyor. Kullanılabilir alan demiyorum, kullanılabilir alan 428 GB. Yardımcı olursanız sevinirim.www.technopat.net
O kısmı Windows kullanıyor. Kalan alan sizin. Yani 430 GB size ait.Anladım hocam normalmiş. 465 kuruyor ama 430 kullanılabilir alan yazıyor kalanını kullanamiyormuyum.
Anladım yapacak bir şey yok 1 TB SSD alcam o zaman bunun yanında.O kısmı Windows kullanıyor. Kalan alan sizin. Yani 430 GB size ait.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.