Çözüldü Windows 11 sistem mavi ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tanjant33

Attopat
Daha fazla  
RAM
32 GB DDR5 2800MHz Samsung
Ekran kartı
NVIDIA RTX 4050 6 GB
Anakart
RPL Sportage RTH
İşlemci
İntel i7 13620H
Öncelikle herkese iyi akşamlar ve iyi yıllar.

LDPlayer ve MEmu Play gibi Android emulatorlerinde birden fazla emulator çalıştırmam gerekiyor. Ancak sık sık mavi ekran sorunu yaşıyorum. Aylardır çözülmedi bu sorun. Format atmak harici pek çok şeyi denedim. LDPlayer açıkken LD2vmmr0.r0 hatası alıyorum. MEmu Play'de de hpvr0.r0 hatası veriyor.

Hpvr0.r0 hatası minidump: 123024-9437-01.dmp

LD2vmmr0.r0 hatasının fotoğrafını görsellere yükledim.

Az önce bu yazıyı yazarken yine mavi ekran verdi. Bu sorunun çözülmesi konusunda yardımcı olmanızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-12-30 saat 23.24.49_4551612a.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-12-30 saat 23.24.49_4551612a.jpg
    173,9 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Çözüm
Herkese selam tekrardan beyler.

Sorunu çözdüm. En son format atmak zorunda kaldım. Windows 11 24H2'den 23H2'ye dönünce sorun çözüldü. Hiç mavi ekran almıyorum şuan. Çözüldü olarak işaretlenmesini talep ediyorum.

Çok sayıda emülatör çalıştırmak Virtualization Technology (VT) çekirdeğine yük bindirir ve bu da mavi ekrana yol açabilir.

Hocam ben biliyorum ne yaptığınızı bir çok pencere açarak oyun açmaya çalışıyorsunuz. 1/2/3/4/5 Fiziksel PC alarak daha fazla pencere açabilirsiniz.
Hayır oyun oynamıyorum sosyal medyayla ilgili tüm emulatorler. Teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığınız için.
Öncelikle herkese iyi akşamlar ve iyi yıllar.

LDPlayer ve MEmu Play gibi Android emulatorlerinde birden fazla emulator çalıştırmam gerekiyor. Ancak sık sık mavi ekran sorunu yaşıyorum. Aylardır çözülmedi bu sorun. Format atmak harici pek çok şeyi denedim. LDPlayer açıkken LD2vmmr0.r0 hatası alıyorum. MEmu Play'de de hpvr0.r0 hatası veriyor.

Hpvr0.r0 hatası minidump: 123024-9437-01.dmp

LD2vmmr0.r0 hatasının fotoğrafını görsellere yükledim.

Az önce bu yazıyı yazarken yine mavi ekran verdi. Bu sorunun çözülmesi konusunda yardımcı olmanızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

Selamlar,

DDU ile grafik sürücünüzü kaldırın güncel olan sürücüyü yükleyin, BIOS ayarlarından VT sanallaştırmayı açın.

1735600038923.png

İşletim sistemini Windows + R açılan arama yerine: winver yaz sürüm bilgilerini gönder.

Kod:
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (d1)

Kod:
SYMBOL_NAME:  HPVR0+c8e5a

MODULE_NAME: HPVR0

IMAGE_NAME:  HPVR0.r0

STACK_COMMAND:  .process /r /p 0xffff808246bce100; .thread 0xffff80824d1bd100 ; kb

BUCKET_ID_FUNC_OFFSET:  c8e5a

FAILURE_BUCKET_ID:  AV_HPVR0!unknown_function

OSPLATFORM_TYPE:  x64

OSNAME:  Windows 10

FAILURE_ID_HASH:  {e497b095-5e4f-bcf6-67a9-cafdce39d07e}

Followup:     MachineOwner
---------

Selamlar,

DDU ile grafik sürücünüzü kaldırın güncel olan sürücüyü yükleyin, BIOS ayarlarından VT sanallaştırmayı açın.

Eki Görüntüle 2385386

İşletim sistemini Windows + R açılan arama yerine: Winver yaz sürüm bilgilerini gönder.

Kod:
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (d1)

Kod:
SYMBOL_NAME: HPVR0+c8e5a

MODULE_NAME: HPVR0

IMAGE_NAME: HPVR0.r0

STACK_COMMAND: .process /r /p 0xffff808246bce100; .thread 0xffff80824d1bd100 ; kb

BUCKET_ID_FUNC_OFFSET: c8e5a

FAILURE_BUCKET_ID: AV_HPVR0!unknown_function

OSPLATFORM_TYPE: x64

OSNAME: Windows 10

FAILURE_ID_HASH: {e497b095-5e4f-bcf6-67a9-cafdce39d07e}

Followup: MachineOwner
---------

Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim. BIOS'tan Intel VTİ ve VTX açık, görev yöneticisinde de sanallaştırma etkin olarak görünüyor. Ekran kartı sürücüsü güncel ama dediğiniz gibi tekrar yapacağım. İstediğiniz bilgiyi görsel olarak ekledim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-31 020859.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-31 020859.png
    19 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim. BIOS'tan Intel VTİ ve VTX açık. Ekran kartı sürücüsü güncel ama dediğiniz gibi tekrar yapacağım. İstediğiniz bilgiyi görsel olarak ekledim.

Peki,

Emulatoru şimdilik REVO ile tamamen kaldırım tüm %APPDATA% ve key girdilerinin hepsini sileceğiz.
Görev Yöneticisi > Programları Kaldır > Visual C++ ne kadar varsa hepsini silin, Visual C++ buradan tekrar indirip sırasıyla kuralım.

Eğer sorun devam ederse farklı alternatifler düşünürüz.

Peki,

Emulatoru şimdilik REVO ile tamamen kaldırım tüm %APPDATA% ve key girdilerinin hepsini sileceğiz.
Görev Yöneticisi > Programları Kaldır > Visual C++ ne kadar varsa hepsini silin, Visual C++ buradan tekrar indirip sırasıyla kuralım.

Eğer sorun devam ederse farklı alternatifler düşünürüz.

Teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım bu şekilde bir süre kullanacağım. Umarım mavi ekran vermez. Sizce Windows sürümü ile alakalı olabilir mi?

Sorunu çözebildiniz mi bende de aynı sorun var
Hayır hocam anlatılanları denedim henüz bir şey diyemiyorum umarım olur, olursa paylaşırım.

Az önce yine mavi ekran verdi hocam, sorun çözülmedi.

Evet sorunun cevabı açık ortada hocam 2 Emulator ile kullanmanıza izin vermiyor PROGRAM'lar çözüm olarak windows üzerinde sanal işletim sistemi kurup bu şekilde bypass edilebilir.

1735604984707.png

Arkadaşımızın bu sorunu varmış demek ki bu genel bir sorun hocam sanal işletim sistemi kurarak deneyin.

Evet sorunun cevabı açık ortada hocam 2 Emulator ile kullanmanıza izin vermiyor PROGRAM'lar çözüm olarak windows üzerinde sanal işletim sistemi kurup bu şekilde bypass edilebilir.
Aynı anda 2 emulator açık kullanmıyorum. Sadece birini kullanıyorum ve ortalama 8 - 12 arası emulator çalıştırıyorum. Mesela az önce LDplayerde 9 emulator açıktı ve mavi ekran verdi. Çözüm için yapılabilecek bir şey yok mudur? Mavi ekran vermeden bu emulatorleri kullananlar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı