Windows 11 sistem Minecraft tam ekrandayken klavye tuşlarını geç algılıyor

Ekmek63

Femtopat
Daha fazla  
Minecraft, Windows 11 de tam ekranda laptop klavyede geç tepki verme.
Kısaca F11 ile tam ekran yapınca geç tepki veriyor ayrıca kullandığım klavye laptop kendi klavyesidir, ayrıca tam ekran değil iken gecikme olmuyor. Sizce ne yapmam lazım? Tek tek yapacağım, tam ekran oynayamıyorum.

Genellikle tam ekrana geçince bilgisayarlra %2 daha fazla zorlanır. O yüzden belki donduğu için oluyordur. MSI Afterburner gibi bir uygulama ile kaç FPS aldığına bak.

Genellikle tam ekrana geçince bilgisayarlra %2 daha fazla zorlanır. O yüzden belki donduğu için oluyordur. MSI Afterburner gibi bir uygulama ile kaç FPS aldığına bak.
yav monster kullanıyorum ve fps olarak çok iyi algılama sorunu var sadece tam ekrande xbox kolu takınca tam ekranda sorun gene yok sadece tam ekranda klavyede oluyor 4060 var yani o dediğin imkansız ve ayrıca sadece tam ekranda geç algılıyor örnek verim w tuşuna fazla basınca 10sn sonra duruyor elimi çekmeme rağmen ama tam ekran etmediğim zaman yok

Yardım edecek yok mu?

Arkadaşlar çözüm yok mu lütfen biri cevap versin

Son düzenleme:

İlk defa karşılaşılan bir sorun. Gerçi Monster laptoplsr her yönden kronik sorunlu dandik laptoplar... Eğer önemli verilerin yoksa format at.

format olmaz çünkü zaten sıfıra yakın laptop bilen biri yok mu? ne çözümü olan ve ayrıca Monsterde hiç bir sorunum yok sadece bu var tek sorun bu bu olmasa yok ne anlatıyon firma güzel lütfen biri yarım etsin deliricem!

Monster ile senin sorun olmaman monsterin iyi olduğu anlamina gelmez. Zaten monsterin en kötü laptop sıralamasinda 2. Sırada olması kabul edilen bir gerçek. Laptop un sıfıra yakın olması ile formarın alakasi yok. Bilgisayarı aldığınız gün bile tekrar format atmanız gereke bilir. Biraz araştırma sonucu monster bilgisayarların windows 7 de ve windows 10 da dahi iyi performans verdiğini ve ayrıca bazı monster windows 11 kullanıcısınînda aynı sorunu yaşadığını, windows 10 a geçince sorunun gittiğini öğrendim. Malesefki monsterlerin hepsinde çok fazla kronik sıkıntı var. Geçmış olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…