djoguzhan55
Megapat
Daha fazla
Merhaba bilgisayarım bu şekilde kaldı imleç dönen halka olarak kaldı, CTRL alt del veya hiçbir şey tepki vermiyor ne yapabilirim? BIOS ekranına erişimim var, format USB'si hazırda mevcut. Format USB'sini takıp güvenli mod ile başlatsam bilgisayarı bir şey değişir mi?
Win Explorer başlatamadığı için kendini böyle kaldığını düşünüyorum ama görev yönetici açamadığım için yeniden başlatamıyorum komutu.
@PatatesDomates35 hocam oradamısın
Edit: Bu ve benzer hatalar başınıza gelirse bilgisayar ilk açılırken 2-3 kere kapatın elinizle düğmeye basarak, bilgisayar kendini onarım moduna girecek ve oradan güvenli modu açın daha sonra güvenli moda girdikten sonra büyük ihtimal sorunsuz sisteminiz masaüstüne varacaktır, akabinde CMD'yi yönetici olarak başlatıp aşağıda bulunan rehberdeki adımları uygulayın ve yeniden başlatın kapatmayın bilgisayarı, sonrasında bilgisayarınız düzelmiş olacaktır.
www.technopat.net
Win Explorer başlatamadığı için kendini böyle kaldığını düşünüyorum ama görev yönetici açamadığım için yeniden başlatamıyorum komutu.
@PatatesDomates35 hocam oradamısın
Edit: Bu ve benzer hatalar başınıza gelirse bilgisayar ilk açılırken 2-3 kere kapatın elinizle düğmeye basarak, bilgisayar kendini onarım moduna girecek ve oradan güvenli modu açın daha sonra güvenli moda girdikten sonra büyük ihtimal sorunsuz sisteminiz masaüstüne varacaktır, akabinde CMD'yi yönetici olarak başlatıp aşağıda bulunan rehberdeki adımları uygulayın ve yeniden başlatın kapatmayın bilgisayarı, sonrasında bilgisayarınız düzelmiş olacaktır.
Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır?
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
Son düzenleme: