Windows 11 sonrası PC açılır mı?

Windows 11 daha Insider sürüm fakat ben yine de başarılı buldum stabilliğini. Bazı küçük buglar dışında sorun yaşamadım. Ve eğer herhangi bir sorun olursa mavi ekran tarzında, Windows otomatik olarak yedeğini almış oluyor, geri Windows 10'a dönebiliyorsunuz. Eğer yeni özellikleri denemek istiyorsanız tavsiyem bu akşamı beklemeniz. 2. Insider Build'i yayınlanacak büyük ihtimalle. Home

Açılır tabii ki neden açılmasın? O kadar da sorunlu değil :D.

Yani format gerektirmez değil mi bir de Opera GX Google iniyor mu?
Windows 11 daha Insider sürüm fakat ben yine de başarılı buldum stabilliğini. Bazı küçük buglar dışında sorun yaşamadım. Ve eğer herhangi bir sorun olursa mavi ekran tarzında, Windows otomatik olarak yedeğini almış oluyor, geri Windows 10'a dönebiliyorsunuz. Eğer yeni özellikleri denemek istiyorsanız tavsiyem bu akşamı beklemeniz. 2. Insider Build'i yayınlanacak büyük ihtimalle.

Şu an indirsem güncelleme yapar mı yeni sürüme.

Siz kurdunuz değil mi ben Discord an ekleyeceğim PC açmadım yüklesekm PC çökmez bozulmaz değil mi bir de şu an indirsem yeni Microsoft güncellemesi gelecekmiş Inside Build 2 mi ne onu güncelleyebilir miyim?

Ben 5-6 bilgisayara kurdum sorun yaşamadım. Bir şey olmaz. Evet yeni güncelleme gelecektir sorun olmaz. Evet ben kurdum beni ekleyecektiniz.

Windows 11 daha Insider sürüm fakat ben yine de başarılı buldum stabilliğini. Bazı küçük buglar dışında sorun yaşamadım. Ve eğer herhangi bir sorun olursa mavi ekran tarzında, Windows otomatik olarak yedeğini almış oluyor, geri Windows 10'a dönebiliyorsunuz. Eğer yeni özellikleri denemek istiyorsanız tavsiyem bu akşamı beklemeniz. 2. Insider Build'i yayınlanacak büyük ihtimalle. Home

Şu an indirip akşam güncellesem Insider Build 2 yüklemiş olurmuş Windows Update ile.
Ben 5-6 bilgisayara kurdum sorun yaşamadım. Bir şey olmaz. Evet yeni güncelleme gelecektir sorun olmaz. Evet ben kurdum beni ekleyecektiniz.

Yani şu an indirip kursam Build 2 Windows Update ile yeni Windows 11 kurabilir miyim?

Yani şu an indirip kursam Build 2 Windows Update ile yeni Windows 11 kurabilir miyim?

Discord'tan istek attım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı